Pizza

Vores italiensk inspirerede pizzaer, er til dig, der elsker kvalitetspizza. De er oplagte som takeaway, til at severe i restauranten, i forlystelsesparker eller fra din Foodtruck.<br />
<br />
De bages med udgangspunkt i de italienske traditioner, hvor de både håndslynges og bages i stenovn, i Italien. Det rustikke look fremhæver autenciteten og kvaliteten. På den måde får de et ægte håndlavet udtryk.<br />
<br />
Med vores pizzaer kan du ikke kun differentiere din menu, men også tilfredsstille kundernes krav om autenticitet og kvalitet.

Du kan få dem som klassisk Margherita, Skinke, Pepperoni eller som neutral pizzabund, der giver dig mulighed for at toppe den med dine yndlingssmage. Du vælger selv om det skal være en lille snack pizza på 16 cm eller til et større måltid, hvor de laves i 22 cm og 30 cm.

Om virksomheden

Easyfood har 23 års erfaring med at forene industribageriets volumen og effektivitet med stolte danske håndværkstraditioner. Vi udvikler og fremstiller alt fra håndsnoede snurrer, kanelsnegle, pølsehorn til panini med surdej, men vi kan også hjælpe med italiensk inspirerede pizza, stenovnsbagte brød og morgenbrød. Vores mange produkter bakkes op af viden og rådgivning, så vi understøtter convenience i produkter og håndtering gennem hele processen. Derfor kan vi hurtigt omsætte tendenser i markedet til nye og helstøbte koncepter, til alle vores samarbejdspartnere i ind- og udland. Vi ser os selv som trendskabende, og arbejder konstant på at være i front, når det kommer til at opdage og udnytte de seneste trends og teknologier, der kan give os de bedste forudsætninger for at være den bedste samarbejdspartner.

Se mere om Easyfood

Find vej

Gigantium er beliggende ved afkørsel 26 fra motorvejen, og der er masser af parkering på grunden.

Gratis bus til Cateringmesse Nord
Har du billet til Cateringmesse Nord, så får du busturen helt gratis. Vis blot din indgangsbillet til chaufføren – der er nemlig gode busforbindelser til Gigantium. Busrute 2 kører til Gigantium fra centrum af Aalborg ad busvejen/universitetskorridoren, hvorved passagerer sættes af ved Gigantium Syd (Indgang Øst).

Linje 12 kører til og fra stoppestedet ved Einsteins Boulevard ca. 200 meter fra Gigantium.