Snacks med syndigt lækker mørk kakao.

Cashewnødder Cacao – de lækreste nøddesnacks, perfekt til den lille (søde) sult.

Er du lækkersulten? Så skal du da smage de sprøde og lækre Cashewnødder, som smelter på tungen – tørristede Cashewnødder, som er rullet i den bedste kakao. En væsentlig detalje er, at du roligt kan nyde disse også med en hvid skjorte på, da kakao er tilsat under ristningen og er brændt ind i nødden – så undgår du smuld på fingre eller tøjet. En virkelig lækker snack til turen, til hyggeaften eller til jobbet.

Kimber Foods Cashewnødder med kakao findes som øvrige nødesnacks i to varianter: str. S (18 g x 48 poser) og str. M (40 x 24 poser).

Kom forbi stand 218 og smag om ikke det er noget for dig.

Om virksomheden

Kimber Foods leverer nøddesnacks i enkeltportionsposer til mødeforplejning samt til salg i baren, kantinen eller hvor der måtte være behov for en præsentabel og velsmagende snack. Vores tørristede high-end nøddeblandinger er værdsat blandt kontorer, hoteller, konferencecentre, teatre og lignende på grund af den høje kvalitet og det eksklusive design. Også ved Great Taste Awards i England har vores nøddesnacks gjort sig bemærket og opnåede priser for enestående smag. Desuden præsenterer vi på messen vores sortiment af økologiske teer i Kimber Foods' eksklusive design og præget af høj kvalitet. Det drejer sig om forskellige varianter af sort te, grøn te og urte til hoteller, restauranter og caféer i den øvre ende af markedet. Gå heller ikke glip af vores praktiske te-filtre, som gør det nemt at brygge en uovertruffen kop te.

Se mere om Kimber Foods

Find vej

Gigantium er beliggende ved afkørsel 26 fra motorvejen, og der er masser af parkering på grunden.

Gratis bus til Cateringmesse Nord
Har du billet til Cateringmesse Nord, så får du busturen helt gratis. Vis blot din indgangsbillet til chaufføren – der er nemlig gode busforbindelser til Gigantium. Busrute 2 kører til Gigantium fra centrum af Aalborg ad busvejen/universitetskorridoren, hvorved passagerer sættes af ved Gigantium Syd (Indgang Øst).

Linje 12 kører til og fra stoppestedet ved Einsteins Boulevard ca. 200 meter fra Gigantium.