Bevar ORIGENALERNE

Sammen med Foreningen for ORIGENALER sætter vi hos AB Catering, BC Catering og inco fokus på at fremme den danske biodiversitet. Det handler blandt andet om at bevare produktionen af de gamle grøntsorter, så vi i fremtiden også har et spændende og smagfuldt udvalg af grønt i køkkenet.

FOR DE GAMLE SORTER
Biodiversiteten er under pres, og derfor arbejder Foreningen for ORIGENALER dedikeret for at genindføre vores danske, hjemmehørende plantesorter i fødevaresystemet for at fremme biodiversiteten på tallerkenen.

Oprindeligt startede det som et pilotprojekt i 2019, hvor Randers Regnskov med Randi Hansen som projektleder og en række økologiske producenter gik sammen om at undersøge og teste, hvordan man kan sikre diversiteten i vores fødevaresystem. Det er et arbejde, som stadig har et stort fokus, og som vi støtter op om hos AB Catering, BC Catering og inco, og du finder et godt udvalg af de gamle sorter i sortiment hos os, når de er i sæson. Det gælder bl.a. hvidkålen Københavns Torve, rødbeden Detroit Dark Red, spidskålen Jersey Wakefield og grønkålen Half Tall Curled.

Stand 162

Fantastisk Frisk

Følg os på

https://fantastiskfrisk.dk

Om virksomheden

Velkommen til Fantastisk Frisk – AB Catering, BC Catering og incos univers af friske kvalitetsvarer. Hos Fantastisk Frisk finder du et bredt udvalg af råvarer, som sikrer høj kvalitet i dit køkken. Friskhed og et bredt vareudvalg er dybt forankrede temaer i konceptet, mens vi også lægger stor vægt på at følge den danske sæson. Derfor er Fantastisk Frisk også stedet, hvor du kan gå på opdagelse i sæsonrigtige og velsmagende varer. Lokalt nærvær er ligeledes helt centralt for os. Det gælder både ift. vores tilgængelighed for vores kunder og i forhold til udvælgelsen af leverandører fra hele Danmark. Vi har hele tiden fokus på nye innovative og bæredygtige tiltag, som kan lette hverdagen i det professionelle køkken. Du finder os i hjertet af messehallen, hvor vores engagerede konsulenter står klar til at fortælle mere om dine muligheder inden for Fantastisk Frisk-universet.

Se mere om Fantastisk Frisk

Find vej

Gigantium er beliggende ved afkørsel 26 fra motorvejen, og der er masser af parkering på grunden.

Gratis bus til Cateringmesse Nord
Har du billet til Cateringmesse Nord, så får du busturen helt gratis. Vis blot din indgangsbillet til chaufføren – der er nemlig gode busforbindelser til Gigantium. Busrute 2 kører til Gigantium fra centrum af Aalborg ad busvejen/universitetskorridoren, hvorved passagerer sættes af ved Gigantium Syd (Indgang Øst).

Linje 12 kører til og fra stoppestedet ved Einsteins Boulevard ca. 200 meter fra Gigantium.