Sæt VildeUrter på din menu

Igennem Fantastisk Frisk får du adgang til et bredt udvalg af lokalt producerede kvalitetsprodukter, som kan tilføre karakter og god smag til din ret. Som noget nyt kan vi her præsentere et stærkt samarbejde med VildeUrter, som er kvalitetsgrønt til professionelle køkkener.

VildeUrter så dagens lys for mere end 10 år siden, da Michael Fitzner – branchens bedste urtenørd – fik en vision om at bringe den vilde danske natur ind i det nordiske køkken. I dag arbejder han dedikeret for at fremme brugen af lokalt dyrkede grøntvarer. Michael dyrker selv grøntsager, blomster og bær på VildeUrters egne marker på Sjælland, og han samarbejder også med udvalgte landmænd.

Det tætte samarbejde mellem VildeUrter og AB Catering, BC Catering og inco sikrer, at vi kan tilbyde et varieret sortiment, der følger den danske sæson til glæde for dine gæster.

Stand 162

Fantastisk Frisk

Følg os på

https://fantastiskfrisk.dk

Om virksomheden

Velkommen til Fantastisk Frisk – AB Catering, BC Catering og incos univers af friske kvalitetsvarer. Hos Fantastisk Frisk finder du et bredt udvalg af råvarer, som sikrer høj kvalitet i dit køkken. Friskhed og et bredt vareudvalg er dybt forankrede temaer i konceptet, mens vi også lægger stor vægt på at følge den danske sæson. Derfor er Fantastisk Frisk også stedet, hvor du kan gå på opdagelse i sæsonrigtige og velsmagende varer. Lokalt nærvær er ligeledes helt centralt for os. Det gælder både ift. vores tilgængelighed for vores kunder og i forhold til udvælgelsen af leverandører fra hele Danmark. Vi har hele tiden fokus på nye innovative og bæredygtige tiltag, som kan lette hverdagen i det professionelle køkken. Du finder os i hjertet af messehallen, hvor vores engagerede konsulenter står klar til at fortælle mere om dine muligheder inden for Fantastisk Frisk-universet.

Se mere om Fantastisk Frisk

Find vej

Gigantium er beliggende ved afkørsel 26 fra motorvejen, og der er masser af parkering på grunden.

Gratis bus til Cateringmesse Nord
Har du billet til Cateringmesse Nord, så får du busturen helt gratis. Vis blot din indgangsbillet til chaufføren – der er nemlig gode busforbindelser til Gigantium. Busrute 2 kører til Gigantium fra centrum af Aalborg ad busvejen/universitetskorridoren, hvorved passagerer sættes af ved Gigantium Syd (Indgang Øst).

Linje 12 kører til og fra stoppestedet ved Einsteins Boulevard ca. 200 meter fra Gigantium.