Nyhed fra Carl B. Feldthusen: Oliven i smarte snackposer.

Lige til at spise på farten!

Håndplukkede oliven uden sten fra det græske fastland med masser af smag og bid. Samme enestående kvalitet som du kender fra Feldthusen, men pakket i smarte genlukkelige poser og uden tilsat lage.

Hvert karton indeholder 2 displays med 8 poser i hver, lige til at sætte frem:
• i baren/minibaren.
• på festival- og campingpladser.
• til mødefaciliteter.
• i cafeer og kantiner.
• i kiosken.
• på foodmarket.

I Grækenland er olivendyrkning en ældgammel praksis, der har dybe rødder i landets kultur. Vores oliven dyrkes i olivenlunde på stejle skråninger i klippefyldte områder. Dyrkningen involverer omhyggelig pleje, beskæring og vanding, for at sikre optimal vækst og kvalitet. Det milde græske vejr er helt perfekt til dyrkning af oliven og mange af træerne er flere hundrede år gamle. De behandles med stor respekt og forsigtighed for jo ældre træerne er, jo bedre oliven producerer de.

Kalamata oliven, en ikonisk sort fra Grækenland, er kendt for sin karakteristiske mørke farve, mandellignende form og fyldige smag. Olivene modner naturligt i solen så de opnår den mørke farve og intense aroma inden de bliver plukket. Vores grønne oliven er kendt for deres faste tekstur og unikke smag, der balancerer mellem salt og let bitterhed. Alle oliven er håndplukket og nøje sorteret. I middelhavskøkkenet er oliven en klassisk og uundværlig ingrediens. I det danske køkken er de blevet et populært tilvalg – som nu også kan nydes på farten.

Stand 18

Carl B Feldthusen

33364646

[email protected]

Følg os på

http://www.feldthusen.com

Om virksomheden

Carl B. Feldthusen blev grundlagt i 1916, og vi er stolte af at kunne fejre over 100 år i fødevarebranchen. Som specialister i fødevarer fra Middelhavsområdet finder du hos os et nøje udvalgt sortiment fra selvsamme område. Lige fra græske kvalitets oliven og -olier til italienske pestoer, soltørrede tomater og marinerede grøntsager. Alle vores leverandører er udvalgt med omhu og kvalitet for øje - nogle er nye, andre har vi samarbejdet med i mere end 75 år. Nøgleordene hos os er troværdighed, kvalitet og autenticitet.

Se mere om Carl B Feldthusen

Find vej

Gigantium er beliggende ved afkørsel 26 fra motorvejen, og der er masser af parkering på grunden.

Gratis bus til Cateringmesse Nord
Har du billet til Cateringmesse Nord, så får du busturen helt gratis. Vis blot din indgangsbillet til chaufføren – der er nemlig gode busforbindelser til Gigantium. Busrute 2 kører til Gigantium fra centrum af Aalborg ad busvejen/universitetskorridoren, hvorved passagerer sættes af ved Gigantium Syd (Indgang Øst).

Linje 12 kører til og fra stoppestedet ved Einsteins Boulevard ca. 200 meter fra Gigantium.