Slagter Lampes prisvindende Chili Ølpølser

Slagter Lampes snackpølser passer perfekt til tapas- og frokostanretninger eller til et koldt glas øl eller vin. De har en lang modningsperiode, hvor den svinder ca. 35 % under tørring. Det giver et godt bid og en enestående smag. Prøv en af vores to populære varianter.
Vores Chili Ølpølser har vundet guld ved den internationale fagkonkurrence IFFA. De har en god krydret og røget smag med et strejf af chili, som alle kan nyde. Det er en smagfuld og delikat tørret snackpølse, der er fremstillet efter vores egen opskrift. Vores Snackpølser er en dejlig, krydret og fast snackpølse, der er godt røget. De er fremstillet af udvalgt svinekød og tilsat vores egen krydderiblanding.

Stand 184

Slagter Lampe

74 52 32 99

[email protected]

Følg os på

https://slagterlampe.dk/

Om virksomheden

Gennem tre generationer har Slagter Lampe lavet prisvindende spegepølser og pølser i sønderjysk slagterkvalitet. De originale opskrifter fra 1939 bruges stadig den dag i dag, ligesom kødet nøje udvælges til de enkelte produkter og egne krydderiblandinger sammensættes - det kan smages. Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse, og vi går aldrig på kompromis med kvalitet. Hver eneste dag arbejder vi på at sikre en konstant høj kvalitet, både når vi laver vores kendte klassikere, men også når vi udvikler moderne smagsvarianter. For dig som kunde betyder det, at du altid kan forvente den samme store smagsoplevelse fra Slagter Lampe. Vi fører et bredt udvalg af kvalitetsslagtervarer til professionelle køkkener. Vi er specialister i spegepølser, grillpølser og tapasprodukter og fører en lang række specialiteter, der bliver produceret efter originale opskrifter. Vores foodservice produkter kan købes hos alle landets grossister. Vi har en fleksibel produktion og kan producere specialvarer til de enkelte kunder.

Se mere om Slagter Lampe

Find vej

Gigantium er beliggende ved afkørsel 26 fra motorvejen, og der er masser af parkering på grunden.

Gratis bus til Cateringmesse Nord
Har du billet til Cateringmesse Nord, så får du busturen helt gratis. Vis blot din indgangsbillet til chaufføren – der er nemlig gode busforbindelser til Gigantium. Busrute 2 kører til Gigantium fra centrum af Aalborg ad busvejen/universitetskorridoren, hvorved passagerer sættes af ved Gigantium Syd (Indgang Øst).

Linje 12 kører til og fra stoppestedet ved Einsteins Boulevard ca. 200 meter fra Gigantium.