NYHED TIL FOODSERVICE: Bagehjælpemidler til bagværk for optimal smag og holdbarhed

Ny produktserie i bagehjælpemidler 1 kg forpakninger

Minus 18 – Bagehjælpemiddel til hvededeje:
Stærk og robust bagehjælpemiddel fremstillet til at forlænge holdbarheden i bagværk, der kører over køl og frost. Alt efter type kan ubagt, frosset bagværk opbevares på frost i op til 3 uger, afhængig af brød og proces. Anvendelse: Vejl. dosering 1-3% af opskriftens melmængde. Det svarer til 10-30 g pr. kg mel.

Rugsur – Tørret rugsur til rugbrød:
Tørret rugsurdej til rugbrød er baseret på en rugsurdej, der er tørret og derefter formalet til mel. Syregraden er 165 -195°. Anvendelse: Vejl. dosering 1-8% af opskriftens melmængde. Det svarer til 10-80 g pr. kg mel. Dosering kan justeres efter, hvor markant en surdejssmag, der ønskes.

Økologisk Speltsurdej – Tørret surdej til brødbagning:
Tørret økologisk speltsurdej gør det muligt at bage velsmagende hvedebrød med en karakteristisk smag af speltsurdej. Er baseret på en traditionel spelt modersur, der er tørret og derefter formalet til mel. Anvendelse: Vejl. dosering 2-5 % af opskriftens melmængde. Det svarer til 20-50 g pr. kg mel. Dosering kan justeres efter, hvor markant en surdejssmag, der ønskes.

Om virksomheden

Valsemøllen er bygget på 125 års stolte mølletraditioner og godt håndværk. Siden 1899 har Valsemøllen været bannerfører for den gode smag. Stolte mølletraditioner, dansk håndværk og vores bæredygtige udvikling sætter standarden for alt, hvad vi gør – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Vi producerer kvalitetsprodukter af korn og bælgfrugter på vores egne møller i Danmark. Med 125 års erfaring i bagagen går vi også forrest og tilbyder innovative og inspirerende produkter. Vi arbejder hver dag på at udvikle de bedste produkter og opskrifter til dig, så vi kan være sammen om det gode bagværk – fagfolk til fagfolk.

Se mere om Valsemøllen

Find vej

Gigantium er beliggende ved afkørsel 26 fra motorvejen, og der er masser af parkering på grunden.

Gratis bus til Cateringmesse Nord
Har du billet til Cateringmesse Nord, så får du busturen helt gratis. Vis blot din indgangsbillet til chaufføren – der er nemlig gode busforbindelser til Gigantium. Busrute 2 kører til Gigantium fra centrum af Aalborg ad busvejen/universitetskorridoren, hvorved passagerer sættes af ved Gigantium Syd (Indgang Øst).

Linje 12 kører til og fra stoppestedet ved Einsteins Boulevard ca. 200 meter fra Gigantium.