16% mindre plastik

Vidste du, at vores nye design af Schulstad brødposer har sparet os for 165 tons plastik? Det svarer til en materialebesparelse på 16%.

Det er sket ved at reducere tykkelsen og størrelsen på vores brødposer, som har gennemgået store designændringer.

Effektiviseringen af plastik har ledt til en CO2e-besparelse siden 2019 på over 400 tons. Men vi stopper ikke her. I 2030 er vores mål, at vi ikke længere indkøber fossilbaseret virgin-plastik.

Stand 68

Lantmännen Schulstad

http://www.schulstad.dk

Om virksomheden

Siden vores pionér Viggo Schulstad åbnede sit første bageri i 1880, har vi hos Schulstad arbejdet for at forny og forbedre danskernes brødkultur. Viggos passion for det perfekte satte et nyt højt niveau for brød baseret på innovation, kvalitet og gode naturlige råvarer. Hos Schulstad bager vi alt vores brød i Danmark, og det har vi gjort i over 140 år. Bæredygtighed har altid været en del af vores DNA hos Schulstad, og det er noget, som vi arbejder målrettet med. Vores brød er bagt med mel fra vores egen mølle i Vejle, som er drevet på ren vindenergi. Vi bager altid uden konserveringsmidler og stråforkortere – fordi naturlighed er kernen i vores brød. Vi glæder os til at byde jer velkommen på vores stand, hvor vi har lækre smagsprøver klar til jer.

Se mere om Lantmännen Schulstad

Find vej

Gigantium er beliggende ved afkørsel 26 fra motorvejen, og der er masser af parkering på grunden.

Gratis bus til Cateringmesse Nord
Har du billet til Cateringmesse Nord, så får du busturen helt gratis. Vis blot din indgangsbillet til chaufføren – der er nemlig gode busforbindelser til Gigantium. Busrute 2 kører til Gigantium fra centrum af Aalborg ad busvejen/universitetskorridoren, hvorved passagerer sættes af ved Gigantium Syd (Indgang Øst).

Linje 12 kører til og fra stoppestedet ved Einsteins Boulevard ca. 200 meter fra Gigantium.