Nem måde at lave smagfuld matcha latte (laktosefri)

Nem og velsmagende økologisk matcha latte mix med 18% japansk matcha i.
Søger du en cremet udgave af en matcha, så er matcha latte miks perfekt. Kimber Foods Matcha Latte Mix er økologisk, plantebaseret og laktosefri, lavet på risdrik, japansk matcha (18%), samt tilsat sødme fra kokos- og rørsukker. Når du mikser vores matcha latte med plantedrik, for eksempel risdrik – får du en skøn cremet let sød og velsmagende matcha latte.

Så nemt er det at lave en skummende økologisk Matcha Latte med japansk matcha:
1. Opvarm 250 ml plantedrik f.eks. risdrik
2 Skum risdrikken op
3. Tilsæt 2 tsk (12 g) Matcha Latte Mix
4. Rør rundt i den grønne drik, eventuelt med et el-piskeris – så er det nemt at få en luftig latté

Matcha Latte Mix som er økologisk og plantebaseret
Økologisk Matcha Latte Mix fra Kimber Foods er plantebaseret og laktosefri, den er lavet på ris- og havrefibre, solsikkeolie og kokos. Det gør det nemt for dig, der ønske af undgå mælkeprodukter. Den plantebaserede drik er med til at give den bløde, cremet mælkeagtige smag i vores matcha latte. Den smager, som den skal, og du får i hver portion samme mængde ægte matcha, som når du laver en traditionel matcha.

Om virksomheden

Kimber Foods leverer nøddesnacks i enkeltportionsposer til mødeforplejning samt til salg i baren, kantinen eller hvor der måtte være behov for en præsentabel og velsmagende snack. Vores tørristede high-end nøddeblandinger er værdsat blandt kontorer, hoteller, konferencecentre, teatre og lignende på grund af den høje kvalitet og det eksklusive design. Også ved Great Taste Awards i England har vores nøddesnacks gjort sig bemærket og opnåede priser for enestående smag. Desuden præsenterer vi på messen vores sortiment af økologiske teer i Kimber Foods' eksklusive design og præget af høj kvalitet. Det drejer sig om forskellige varianter af sort te, grøn te og urte til hoteller, restauranter og caféer i den øvre ende af markedet. Gå heller ikke glip af vores praktiske te-filtre, som gør det nemt at brygge en uovertruffen kop te.

Se mere om Kimber Foods

Find vej

Gigantium er beliggende ved afkørsel 26 fra motorvejen, og der er masser af parkering på grunden.

Gratis bus til Cateringmesse Nord
Har du billet til Cateringmesse Nord, så får du busturen helt gratis. Vis blot din indgangsbillet til chaufføren – der er nemlig gode busforbindelser til Gigantium. Busrute 2 kører til Gigantium fra centrum af Aalborg ad busvejen/universitetskorridoren, hvorved passagerer sættes af ved Gigantium Syd (Indgang Øst).

Linje 12 kører til og fra stoppestedet ved Einsteins Boulevard ca. 200 meter fra Gigantium.