To nye danske brands – Betty’s Lemonade og Jakob’s Sauces

BETTY'S LEMONADE
Betty's Lemonade er et nyt dansk brand, som producerer iste og lemonade i Danmark uden kunstige tilsætningsstoffer eller kunstige farvestoffer. Vi bruger kun naturlige safter og naturlige aromaer.

Rejsen med Betty’s Lemonade startede den dag iværksætternes (Mette & Jakob) datter kom hjem fra skole efter en projektuge om CO2 og miljø, og lige så kækt spurgte sine forældre, hvordan det stod til med deres CO2 regnskab. På det tidspunkt importerede de iste og lemonade fra USA. OG der skal ikke meget hovedregning til at regne ud at det ikke ser godt ud i CO2 regnskabet. Så ægteparret besluttede sig for at gøre noget ved det for deres børns, børnebørns og oldebørns skyld. Og det blev startskuddet for Betty's Lemonade.
Udtrykket på etiketten og stemningen omkring Betty er fast forankret i tidsånden fra 50'erne og er for alle, der ønsker en mere positiv verden. For dem som har lyst til at slippe nutiden et øjeblik og vende tilbage til en tid, hvor drømmene var store, velstanden stigende og lysten til at prøve nyt spirende. Betty er et spejl af tiden, der er gået, og historiens vingesus fra en måske mere ”care free” tid blæser ind over én, når man ser og smager Betty´s Lemonade. Samtidig har Betty alt, hvad nutiden kunne ønske sig af smag, attitude og wauw-effekt.
Betty på etiketten er en tegning af iværksætteren Mette, som er tidligere rock 'n' roll danser. I sine unge dage boede Mette et år i USA, hvor hun blev introduceret til Iste og lemonade, og lige siden har hun selv lavet disse læskende drikke i hendes køkken.

Bedre for miljøet – I en tid hvor vi alle forsøger at finde måder at begrænse CO2 udslippet og tænke grønt, er det naturligt at tænke nærhedsprincippet ind i vores indkøbsvaner, så lange transporter af varer undgås. Betty’s Lemonade produceres lokalt i Danmark rundt om hjørnet for dig og så vidt muligt af lokale danske råvarer. Vi genbruger alt hvad vi kan fra vand, pap, plast mv. og har fokus på miljøet i alt hvad vi gør.

Bedre for dig – I Betty’s Lemonade er der kun naturlige ingredienser. Vi bruger ingen kunstige tilsætnings- eller farvestoffer.

Bedre smag – Vi har taget det bedste fra de amerikanske iste og lemonader og tilpasset dem danskernes smag. Det vil sige, de er naturlige og friske og mindre søde i smagen.

JAKOB'S SAUCES
Jakob har været i gourmetmadens verden som ejer og stifter af Christiansen & Partners og BRODERS.dk siden 2007. Dette har gjort det muligt for ham at være omgivet af mad og drikkevarer fra hele verden og vælge det bedste af partiet til import og distribution i Danmark. Denne viden har Jakob nu brugt til at skabe Jakob's Sauces, hvor fokus er på god smag, de bedste råvarer, fair priser og miljøet.

Naturlige ingredienser – Hos Jakob's Sauces tror vi på, at vi ved kun at bruge den højeste kvalitet og naturlige ingredienser får den bedste smag. Når vi leder efter en ønsket smag, vælger vi altid de ingredienser, der giver os mest smag og den reneste naturlige smag. Hvis det er et økologisk produkt, vil vi foretrække at bruge det, men hvis en ikke-økologisk ingrediens giver os en bedre smag, vil vi ikke tøve med at bruge det i stedet. For os bliver der ikke gået på kompromis med hensyn til smag.

Bæredygtighed og genbrug af ressourcer – Hos Jakob's Sauces har vi fokus på at genbruge så mange ressourcer som muligt og vi produceret med hensyn til miljøet. Vi genbrug blandt andet papkasser, producerer i flaskerne er af glas, undgå plastik og så producerer vi kun de mængder vi ved, vi kan nå at sælge for at undgå madspild.

Stand 203

Christiansen & Partners

20404347

[email protected]

Følg os på

http://www.christiansenpartners.dk

Om virksomheden

GOD SMAG SIDEN 2007 Christiansen & Partners er et import og distributions virksomhed med stolte traditioner og høje standarder. I tilgift har Christiansen & Partners distributionsretten for to af koncernens egne brands; Betty's Lemonade og Jakob's Sauces. Hos os finder du udsøgte specialvarer fra hele verden til din cafe, hotel, restaurant, kantine eller forretning. Vi lægger stor vægt på kvalitet og gør os umage med at finde så rene og naturlige produkter som muligt. Vi mener nemlig at fødevarer smager bedst uden kunstige farvestoffer og smagsforstærkere.

Se mere om Christiansen & Partners

Find vej

Gigantium er beliggende ved afkørsel 26 fra motorvejen, og der er masser af parkering på grunden.

Gratis bus til Cateringmesse Nord
Har du billet til Cateringmesse Nord, så får du busturen helt gratis. Vis blot din indgangsbillet til chaufføren – der er nemlig gode busforbindelser til Gigantium. Busrute 2 kører til Gigantium fra centrum af Aalborg ad busvejen/universitetskorridoren, hvorved passagerer sættes af ved Gigantium Syd (Indgang Øst).

Linje 12 kører til og fra stoppestedet ved Einsteins Boulevard ca. 200 meter fra Gigantium.