Nic Softice 6%

En ægte klassiker med vaniljesmag. Denne softice er cremet og med en behagelig smag af vanilje. Passer til personer i alle aldre. Alle vores softice varianter er UHT behandlede og de behøver dermed ikke at opbevares på køl.

Stand 64

NIC - Denmark

70262511

[email protected]

Følg os på

http://www.nicice.dk

Om virksomheden

Vores sortiment spænder vidt og bredt. Vores Frima Vafler er af gammel dansk opskrift og skabt til at komplementere isen på bedste vis – og med 16 forskellige størrelser er det muligt for enhver isbutik at finde den rette kombination. Derudover har vi også et stort sortiment af krymmel og topping, så der er mulighed for at kreere et væld af variationer til kunderne. Hertil har vi også et bredt udvalg af tilbehør såsom skeer, papbægre, stativer og meget mere. Som en nyhed er softice blevet en del af vores sortiment, hvor tilbyder vi 3 forskellige varianter. Til softice findes der flere forskellige smagstilsætninger, så man har muligheden for at tilbyde kunderne noget anderledes og differentiere sig i forhold til konkurrenterne. Vi sælger også brandet SCOOP, som er et helt univers til slushice. Her har vi alt fra koncentrater, maskiner, bægre og sugerør, som lever op til brandets høje kvalitet

Se mere om NIC - Denmark

Find vej

Gigantium er beliggende ved afkørsel 26 fra motorvejen, og der er masser af parkering på grunden.

Gratis bus til Cateringmesse Nord
Har du billet til Cateringmesse Nord, så får du busturen helt gratis. Vis blot din indgangsbillet til chaufføren – der er nemlig gode busforbindelser til Gigantium. Busrute 2 kører til Gigantium fra centrum af Aalborg ad busvejen/universitetskorridoren, hvorved passagerer sættes af ved Gigantium Syd (Indgang Øst).

Linje 12 kører til og fra stoppestedet ved Einsteins Boulevard ca. 200 meter fra Gigantium.