Kastbergs Ishus Koncept

Med et Kastbergs Ishus Koncept får du både fryser, is og alt i tilbehør nødvendigt for at starte dit ishus / forretning med salg af is. Derudover får du også adgang til vores online mappe med masser af indhold i form af billeder og videoer, som du kan bruge i markedsføring på dine egne kanaler.

Kom og snak med os, så hjælper vi med at tilpasse en løsning til dig.

Stand 59

Kastberg Is

2980 5400

[email protected]

Følg os på

https://kastbergs.dk/

Om virksomheden

Kastbergs Gourmet-Is er en dansk is-producent baseret i Herning, hvor vi bor til leje hos virksomheden bag A Hereford Beefstouw, som har de perfekte faciliteter til en virksomhed som vores. Kastbergs producerer gourmet is, sorbet og softice af den absolut højeste kvalitet. Vores is produceres af de bedste råvarer, vi kan få fingrene i, som også helst skal være lokale og danske. Eksempelvis bruger vi jordbær og rabarber fra Samsø samt mælk og fløde fra lokale Them Andelsmejeri, som ligger ca. 40 km fra vores produktion i Herning. Vi har også gode eksempler på samarbejder med andre lokale virksomheder, der leverer en god råvare til vores is. Eksempelvis leverer Stauning Whisky deres prisvindende Rye Whisky til brug i vores Cask Whisky Is. Vi har et bredt sortiment med mere end 40 varianter, heraf 15 forskellige varianter af sorbet samt 3 slags softice. Vores udvalg er stort, og der er noget til enhver smag. Der er is til enhver sæson i restauranten, og der er en masse lækre is perfekte til ishuset. Kom og hør mere om muligheden for at blive forhandler, og hør mere om vores Ishus Koncept.

Se mere om Kastberg Is

Find vej

Gigantium er beliggende ved afkørsel 26 fra motorvejen, og der er masser af parkering på grunden.

Gratis bus til Cateringmesse Nord
Har du billet til Cateringmesse Nord, så får du busturen helt gratis. Vis blot din indgangsbillet til chaufføren – der er nemlig gode busforbindelser til Gigantium. Busrute 2 kører til Gigantium fra centrum af Aalborg ad busvejen/universitetskorridoren, hvorved passagerer sættes af ved Gigantium Syd (Indgang Øst).

Linje 12 kører til og fra stoppestedet ved Einsteins Boulevard ca. 200 meter fra Gigantium.