Genvej til en grønnere menuplan

Om du har en grøn køkkenprofil, menuplanlægger efter de officielle Kost og klimaråd eller de seneste Nordiske næringsstofanbefalinger, så er anbefalingerne klare. Der skal skrues langt højere op for grønt og ned for kødet.

Det er et arbejde, vi hos Daloon gerne vil bidrage og inspirere til med produkter og opskrifter der er lige til at sætte på menuplanen. Vores sortiment gør det nemmere for dig at skabe grønnere gæsteoplevelser, som skal være smagfulde, have den rette tekstur og samtidig give følelsen af mæthed.

Stand 301

GoodLife Foods

Følg os på

http://daloon.dk

Om virksomheden

Planlæg og tilbered nemt din ugentlige menuplan med vores produkter der giver dig mere tid i køkkenet og masser af smag på menuen. Vi har mange grøntsagsbaserede produkter, som passer lige ind i en vegetarisk eller vegansk kost, eller blot til os der ønsker at spise lidt mindre kød. Vi har selvfølgelig også stadig vores klassiske forårsruller med oksekød til både ovn og friture/pande, som er lynhurtige at tilberede og servere, direkte fra fryseren.

Se mere om GoodLife Foods

Find vej

Gigantium er beliggende ved afkørsel 26 fra motorvejen, og der er masser af parkering på grunden.

Gratis bus til Cateringmesse Nord
Har du billet til Cateringmesse Nord, så får du busturen helt gratis. Vis blot din indgangsbillet til chaufføren – der er nemlig gode busforbindelser til Gigantium. Busrute 2 kører til Gigantium fra centrum af Aalborg ad busvejen/universitetskorridoren, hvorved passagerer sættes af ved Gigantium Syd (Indgang Øst).

Linje 12 kører til og fra stoppestedet ved Einsteins Boulevard ca. 200 meter fra Gigantium.