Sæt nye standarder på brunchbuffeten

Sæt nye standarder på brunchbuffeten med et bredt udvalg af brunchpølser fra Slagter Lampe. Vores lækre brunchpølser fås i mange varianter og er fremstillet af kvalitetskød, der giver en fyldig og aromatisk smag. Vores erfarne slagtere udvælger kødet nøje, for når råvarernes kvalitet og renhed fra starten er høj, er vi sikre på, at du i sidste ende får det bedste produkt. Prøv f.eks. vores prisvindende Chorizo brunchpølser, som har en lidt kraftigere og mere krydret smag.

Stand 184

Slagter Lampe

74 52 32 99

[email protected]

Følg os på

https://slagterlampe.dk/

Om virksomheden

Gennem tre generationer har Slagter Lampe lavet prisvindende spegepølser og pølser i sønderjysk slagterkvalitet. De originale opskrifter fra 1939 bruges stadig den dag i dag, ligesom kødet nøje udvælges til de enkelte produkter og egne krydderiblandinger sammensættes - det kan smages. Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse, og vi går aldrig på kompromis med kvalitet. Hver eneste dag arbejder vi på at sikre en konstant høj kvalitet, både når vi laver vores kendte klassikere, men også når vi udvikler moderne smagsvarianter. For dig som kunde betyder det, at du altid kan forvente den samme store smagsoplevelse fra Slagter Lampe. Vi fører et bredt udvalg af kvalitetsslagtervarer til professionelle køkkener. Vi er specialister i spegepølser, grillpølser og tapasprodukter og fører en lang række specialiteter, der bliver produceret efter originale opskrifter. Vores foodservice produkter kan købes hos alle landets grossister. Vi har en fleksibel produktion og kan producere specialvarer til de enkelte kunder.

Se mere om Slagter Lampe

Find vej

Gigantium er beliggende ved afkørsel 26 fra motorvejen, og der er masser af parkering på grunden.

Gratis bus til Cateringmesse Nord
Har du billet til Cateringmesse Nord, så får du busturen helt gratis. Vis blot din indgangsbillet til chaufføren – der er nemlig gode busforbindelser til Gigantium. Busrute 2 kører til Gigantium fra centrum af Aalborg ad busvejen/universitetskorridoren, hvorved passagerer sættes af ved Gigantium Syd (Indgang Øst).

Linje 12 kører til og fra stoppestedet ved Einsteins Boulevard ca. 200 meter fra Gigantium.