Afsløring af Dunis nye LED-lamper – Zelda og Nour!

I et skridt mod at revolutionere hotel- og restaurationsbranchen har Duni, en pioner inden for skabelse af exceptionelle madoplevelser, løftet sløret for sine seneste vidundere – de batteridrevne LED-lamper, Zelda og Nour.

Disse lamper er fyldt med fængende funktioner der er til for at omdefinere stemningen på restauranter og hoteller, samtidig med at driftseffektiviteten forbedres.

Læs mere om LED lamperne her:
https://global.dunigroup.com/en/led-lights

Om virksomheden

Duni Group er en af de førende skabere af bæredygtige og innovative koncepter til dækkede borde og takeaway. Vi tilbyder miljørigtige kvalitetsprodukter såsom servietter, duge og stearinlys og emballage og pakkesystemer til takeaway. Duni Group er børsnoteret på NASDAQ Stockholm. Med en formålsdrevet organisation og passionerede kollegaer stræber vi efter at føre vores branche mod en verden, hvor vi giver mere, end vi tager for at give alle mennesker mulighed for at nyde god mad, velvære og sammenhold – i dag og i fremtidens generationer.

Se mere om Duni

Find vej

Gigantium er beliggende ved afkørsel 26 fra motorvejen, og der er masser af parkering på grunden.

Gratis bus til Cateringmesse Nord
Har du billet til Cateringmesse Nord, så får du busturen helt gratis. Vis blot din indgangsbillet til chaufføren – der er nemlig gode busforbindelser til Gigantium. Busrute 2 kører til Gigantium fra centrum af Aalborg ad busvejen/universitetskorridoren, hvorved passagerer sættes af ved Gigantium Syd (Indgang Øst).

Linje 12 kører til og fra stoppestedet ved Einsteins Boulevard ca. 200 meter fra Gigantium.