Bertels Gris – passion for dyrevelfærd og god smag

Hos Hestbjerg Økologi, som er et økologisk landbrug nær Holstebro, opdrætter de Bertels Gris. Her er der stort fokus på bæredygtighed og dyrevelfærd, hvilket også gør, at Bertels Gris har hele tre dyrevelfærdshjerter.

Bertels Gris lever det gode griseliv både ude og inde. På marken er der plantet træer, hvor grisene kan gå i skygge og læ, og i stalden har de ekstra meget plads. Grisene har således både adgang til et udeareal, et område med dybstrøelse og en wellness-zone, hvor de kan rode med trynen i en blanding af muld og flis. Grisene får tildelt frasorterede økologiske rodfrugter, som de elsker at gnaske i. Det er godt for deres maver, og det er samtidig med til at mindske madspild. På faremarken går pattegrisen hos sin mor i ti uger, hvilket er usædvanligt lang tid – selv for en økologisk gris, hvor syv uger er standarden. Når grisene fravænnes, er de stærke og har et robust immunforsvar.

Når grisene skal slagtes, foregår det på en særlig skånsom måde, hvor man undgår frysetunnel. Dette er med til at sikre en mere naturlig modning af kødet. Med Bertels Gris kan du således med god samvittighed sætte kvalitetskød på menuen.

Stand 162

Fantastisk Frisk

Følg os på

https://fantastiskfrisk.dk

Om virksomheden

Velkommen til Fantastisk Frisk – AB Catering, BC Catering og incos univers af friske kvalitetsvarer. Hos Fantastisk Frisk finder du et bredt udvalg af råvarer, som sikrer høj kvalitet i dit køkken. Friskhed og et bredt vareudvalg er dybt forankrede temaer i konceptet, mens vi også lægger stor vægt på at følge den danske sæson. Derfor er Fantastisk Frisk også stedet, hvor du kan gå på opdagelse i sæsonrigtige og velsmagende varer. Lokalt nærvær er ligeledes helt centralt for os. Det gælder både ift. vores tilgængelighed for vores kunder og i forhold til udvælgelsen af leverandører fra hele Danmark. Vi har hele tiden fokus på nye innovative og bæredygtige tiltag, som kan lette hverdagen i det professionelle køkken. Du finder os i hjertet af messehallen, hvor vores engagerede konsulenter står klar til at fortælle mere om dine muligheder inden for Fantastisk Frisk-universet.

Se mere om Fantastisk Frisk

Find vej

Gigantium er beliggende ved afkørsel 26 fra motorvejen, og der er masser af parkering på grunden.

Gratis bus til Cateringmesse Nord
Har du billet til Cateringmesse Nord, så får du busturen helt gratis. Vis blot din indgangsbillet til chaufføren – der er nemlig gode busforbindelser til Gigantium. Busrute 2 kører til Gigantium fra centrum af Aalborg ad busvejen/universitetskorridoren, hvorved passagerer sættes af ved Gigantium Syd (Indgang Øst).

Linje 12 kører til og fra stoppestedet ved Einsteins Boulevard ca. 200 meter fra Gigantium.