Uimodståelige fristelser!

Med ODENSE Marcipans populære serie af Dessertsaucer kan du skabe al verdens mesterværker. Vi tilbyder en bred serie med en smag til alle, hvad end du foretrækker den klassiske chokoladesauce, de fyldige nougat- og lakridssaucer, den sødmefyldte hvide chokoladesauce, den cremede karamelsauce og den naturlige jordbærsauce.

Skal du lave shakes og lemonader, cocktails, kaffe og the eller morgenmad og snacks? Så kan ODENSE Dessertsaucer bruges som stjernen i glasset. Dessertsaucerne er med til løfte dine kreationer til et helt nyt niveau både smagsmæssigt og udtryksmæssigt, da de ikke blot bidrager med en lækker smag og blød konsistens, men også skaber et blikfang uden lige.

VI GØR DET LET AT GØRE DET LÆKKERT – KIG FORBI OG BLIV INSPIRERET!

Om virksomheden

Odense Marcipan er verdens førende producent af marcipan og marcipanrelaterede produkter. ODENSE produkterne er repræsenteret på bageri, food service og dagligvaremarkedet, og produkterne bliver i stort omfang anvendt i nydelsesmiddelindustrien af mange førende kage- og konfektureproducenter. Lige siden etableringen i 1909 har Odense Marcipan haft fokus på "marcipan af bedste kvalitet". Løbende er produktpaletten blevet udvidet, og i dag står Odense Marcipan for kvalitet og inspiration til fristende øjeblikke. Vi tilbyder et fleksibelt og rationelt produktsortiment til det professionelle køkken/bageri, til bagning, dessert- og konfektfremstilling og vi guider dig med tips og tricks til, hvordan du let og enkelt arbejder med produkterne fra Odense Marcipan. VI GØR DET LET AT GØRE DET LÆKKERT

Se mere om Odense Marcipan A/S

Find vej

Gigantium er beliggende ved afkørsel 26 fra motorvejen, og der er masser af parkering på grunden.

Gratis bus til Cateringmesse Nord
Har du billet til Cateringmesse Nord, så får du busturen helt gratis. Vis blot din indgangsbillet til chaufføren – der er nemlig gode busforbindelser til Gigantium. Busrute 2 kører til Gigantium fra centrum af Aalborg ad busvejen/universitetskorridoren, hvorved passagerer sættes af ved Gigantium Syd (Indgang Øst).

Linje 12 kører til og fra stoppestedet ved Einsteins Boulevard ca. 200 meter fra Gigantium.