Irsk oksekød af høj kvalitet

Med The Premium Butcher får du en serie af noget af det absolut bedste kød fra Irland. Kvæget opdrættes af irske landmænd, som anvender naturlige metoder, som stolt er nedarvet igennem mange generationer.

Hos Cater Food udvælger vores dygtige slagtere omhyggeligt de allerbedste udskæringer til serien, og der vælges både fra stude og kvier, som er under 36 måneder. Kødet skæres og trimmes, og resultatet er en smagfuld serie af det absolut bedste kød, som Irland kan tilbyde, og som vil glæde dine spisende gæster.

SÆRLIGE NATURFORHOLD
Irland har nogle helt særlige naturforhold. Her mærker om nogen til det milde klima, som Golfstrømmen bringer med sig op til Nordeuropa helt fra den Mexikanske Golf. Masser af regn er bl.a. en tydelig indikation af dette, og det resulterer i den længste sæson med saftigt, grønt græs i Europa. Netop de store, grønne græsmarker er en af grundstenene i det irske landbrug.

En anden årsag til Irlands stolte kvægtraditioner, som ikke kan ses med det blotte øje, er de skjulte naturressourcer, der ligger begravet dybt i jorden. Irland er hjem for Europas længste strækning af kulholdige kalksten. Den store mængde kalksten dækker en stor del af det centrale Irland, og giver markerne gode betingelser for dræning. Samtidig er græsset særdeles rigt på kalcium og andre næringsstoffer, hvilket er godt for de græssende kvæg.

Om virksomheden

Hos Cater Food leverer vi traditionelt slagterhåndværk baseret på ærligt håndværk. Du finder et bredt udvalg af kødprodukter af høj kvalitet og kompetent rådgivning af råvarer til det professionelle køkken. Vi hjælper med at skabe gode spiseoplevelser, uanset hvilket behov du måtte have. Vi er et dedikeret team på omkring 110 medarbejdere fordelt på to lokationer på Mors og i Herrup. Vi er en del af Dansk Cater og dermed også en del af AB Catering, BC Catering og inco Cash & Carry.

Se mere om Cater Food

Find vej

Gigantium er beliggende ved afkørsel 26 fra motorvejen, og der er masser af parkering på grunden.

Gratis bus til Cateringmesse Nord
Har du billet til Cateringmesse Nord, så får du busturen helt gratis. Vis blot din indgangsbillet til chaufføren – der er nemlig gode busforbindelser til Gigantium. Busrute 2 kører til Gigantium fra centrum af Aalborg ad busvejen/universitetskorridoren, hvorved passagerer sættes af ved Gigantium Syd (Indgang Øst).

Linje 12 kører til og fra stoppestedet ved Einsteins Boulevard ca. 200 meter fra Gigantium.