Økologisk grønt fra Skovsgaard

I vores Fantastisk Frisk-univers finder du helt eksklusivt for AB Catering, BC Catering og inco økologiske produkter fra Skovsgaard. Produkterne herfra er dyrket efter regenerative principper og med afsæt i metoderne for Market Garden. Dermed får du grøntvarer, som er dyrket med særlig omtanke for miljø og bæredygtighed – og med øje for at levere kvalitetsvarer til det professionelle køkken.

De regenerative principper betyder bl.a., at jorden på Skovsgaard opbygges, så den kan bruges i mange år ud i fremtiden. Derfor tilføjes der kompost til jorden, hvilket giver den mere kulstof, og så er man opmærksom på at mindske udledningen af CO2.

Med afsæt i Market Garden-principperne anvender man desuden mindst muligt maskiner i produktionen, og grøntsagerne dyrkes tæt i levende, næringsrig kompostjord. Det giver nogle fantastiske vækstbetingelser, hvor sorterne har gode forudsætninger for at udvikle deres egenskaber og sætte rødder i fuld længde.

Stand 162

Fantastisk Frisk

Følg os på

https://fantastiskfrisk.dk

Om virksomheden

Velkommen til Fantastisk Frisk – AB Catering, BC Catering og incos univers af friske kvalitetsvarer. Hos Fantastisk Frisk finder du et bredt udvalg af råvarer, som sikrer høj kvalitet i dit køkken. Friskhed og et bredt vareudvalg er dybt forankrede temaer i konceptet, mens vi også lægger stor vægt på at følge den danske sæson. Derfor er Fantastisk Frisk også stedet, hvor du kan gå på opdagelse i sæsonrigtige og velsmagende varer. Lokalt nærvær er ligeledes helt centralt for os. Det gælder både ift. vores tilgængelighed for vores kunder og i forhold til udvælgelsen af leverandører fra hele Danmark. Vi har hele tiden fokus på nye innovative og bæredygtige tiltag, som kan lette hverdagen i det professionelle køkken. Du finder os i hjertet af messehallen, hvor vores engagerede konsulenter står klar til at fortælle mere om dine muligheder inden for Fantastisk Frisk-universet.

Se mere om Fantastisk Frisk

Find vej

Gigantium er beliggende ved afkørsel 26 fra motorvejen, og der er masser af parkering på grunden.

Gratis bus til Cateringmesse Nord
Har du billet til Cateringmesse Nord, så får du busturen helt gratis. Vis blot din indgangsbillet til chaufføren – der er nemlig gode busforbindelser til Gigantium. Busrute 2 kører til Gigantium fra centrum af Aalborg ad busvejen/universitetskorridoren, hvorved passagerer sættes af ved Gigantium Syd (Indgang Øst).

Linje 12 kører til og fra stoppestedet ved Einsteins Boulevard ca. 200 meter fra Gigantium.