Vi sætter strøm til vores distribution

I starten af 2024 kører vi på ren el i 25% af vores lastbiler.

Det handler ikke kun om et lavt CO2 aftryk, men også om den gode effekt som el-lastbilerne har på vores chaufførers arbejdsforhold. Lastbilerne kører mere roligt, har en lavere indstigning og bidrager til mindre trængsel fordi vi kan køre ud om natten til stillezoner i byerne.

Derudover forurener de ikke luften i byerne, som de traditionelle forbrændingsmotorer gør. Med det her tiltag er vi godt på vej mod en
CO2e-neutraldistribution i 2030.

Stand 68

Lantmännen Schulstad

http://www.schulstad.dk

Om virksomheden

Siden vores pionér Viggo Schulstad åbnede sit første bageri i 1880, har vi hos Schulstad arbejdet for at forny og forbedre danskernes brødkultur. Viggos passion for det perfekte satte et nyt højt niveau for brød baseret på innovation, kvalitet og gode naturlige råvarer. Hos Schulstad bager vi alt vores brød i Danmark, og det har vi gjort i over 140 år. Bæredygtighed har altid været en del af vores DNA hos Schulstad, og det er noget, som vi arbejder målrettet med. Vores brød er bagt med mel fra vores egen mølle i Vejle, som er drevet på ren vindenergi. Vi bager altid uden konserveringsmidler og stråforkortere – fordi naturlighed er kernen i vores brød. Vi glæder os til at byde jer velkommen på vores stand, hvor vi har lækre smagsprøver klar til jer.

Se mere om Lantmännen Schulstad

Find vej

Gigantium er beliggende ved afkørsel 26 fra motorvejen, og der er masser af parkering på grunden.

Gratis bus til Cateringmesse Nord
Har du billet til Cateringmesse Nord, så får du busturen helt gratis. Vis blot din indgangsbillet til chaufføren – der er nemlig gode busforbindelser til Gigantium. Busrute 2 kører til Gigantium fra centrum af Aalborg ad busvejen/universitetskorridoren, hvorved passagerer sættes af ved Gigantium Syd (Indgang Øst).

Linje 12 kører til og fra stoppestedet ved Einsteins Boulevard ca. 200 meter fra Gigantium.