Danske tempura kyllingenuggets

Vores kyllingenuggets er en nyhed, som er lavet på brystkød med et højt kødindhold på hele 47 %. Det saftige kyllingekød har en sprød og lækker tempura-panering, der passer godt til dip. Det der gør dem ekstra gode er, at de er fremstillet af danske kyllinger, der er opdrættet på lokale gårde i Jylland og på Fyn.

Kyllingenuggets er en klar børnefavorit, men er også klart et hit hos voksne – især perfekte til snacking eller til en sprød salat.

Om virksomheden

Velsmagende dansk kylling af højeste kvalitet fra lokale gårde Danpo A/S er stolt af at være Danmarks førende producent af kyllingeprodukter. Vores dedikerede og erfarne medarbejdere sikrer, at vores kunder altid modtager dansk kylling af højeste kvalitet. Fra det øjeblik ægget klækkes i Danmark, tager vores lokale landmænd sig kærligt af vores kyllinger. Uanset om det drejer sig om konventionelle- eller velfærdskyllinger, giver vi dem plads til at bevæge sig frit rundt i strøelse i tørre og komfortable stalde på lokale gårde. Her opdrættes de uden antibiotika i trygge og hygiejniske omgivelser. Fritgående og økologiske kylling har naturligvis adgang til det fri. Vores kyllinger bliver slagtet på vores slagteri i Aars og hos Rokkedahl, og vores Ready-to-Eat produkter bliver fremstillet på vores specialfabrik i Farre. Vi tilbyder både Ready-to-cook og Ready-to-eat kyllingeprodukter af højeste kvalitet til foodservice under vores brands; Danpo, The Happy Chicken Project og Rokkedahl.

Se mere om Danpo

Find vej

Gigantium er beliggende ved afkørsel 26 fra motorvejen, og der er masser af parkering på grunden.

Gratis bus til Cateringmesse Nord
Har du billet til Cateringmesse Nord, så får du busturen helt gratis. Vis blot din indgangsbillet til chaufføren – der er nemlig gode busforbindelser til Gigantium. Busrute 2 kører til Gigantium fra centrum af Aalborg ad busvejen/universitetskorridoren, hvorved passagerer sættes af ved Gigantium Syd (Indgang Øst).

Linje 12 kører til og fra stoppestedet ved Einsteins Boulevard ca. 200 meter fra Gigantium.