Udforsk vores klassiske sortiment af pandekager

Vores pandekager er helt enkelt smagen af godt selskab. Uanset om du vælger med eller uden sukker, er der garanti for hygge. Vores pandekager er fyldt med æg og andre udvalgte råvarer, rørt sammen og forstegt, så du bare skal lune, anrette og servere. Hos Danæg har vi i mere end 125 år været fælles om den gode kvalitet – og det kan smages.

Om virksomheden

I godt selskab blandt fagfolk og gode råvarer. Æg har altid været godt selskab. Specielt hos Danæg. Vi samler danske, dedikerede landmænd omkring det gode æg i vores andelsselskab, og fællesskabet omkring høj kvalitet og fødevaresikkerhed er langt fra nogen ny tankegang. Med mere end 125 års erfaring er vi nemlig vant til at tænke langsigtet og være på forkant med udviklingen, så du kan servere æg til morgen, middag og aften – fuld af muligheder.

Se mere om DanÆg

Find vej

Gigantium er beliggende ved afkørsel 26 fra motorvejen, og der er masser af parkering på grunden.

Gratis bus til Cateringmesse Nord
Har du billet til Cateringmesse Nord, så får du busturen helt gratis. Vis blot din indgangsbillet til chaufføren – der er nemlig gode busforbindelser til Gigantium. Busrute 2 kører til Gigantium fra centrum af Aalborg ad busvejen/universitetskorridoren, hvorved passagerer sættes af ved Gigantium Syd (Indgang Øst).

Linje 12 kører til og fra stoppestedet ved Einsteins Boulevard ca. 200 meter fra Gigantium.