330044 Ready Chef Poultry BBQ Wings – perfekt streetfood-style til alle, der skal servere lidt anderledes lækkert

Ready Chef Poultry BBQ-marinerede kyllinge vinger.
Over og under vinger. ”Fingerlickinglicious”, så en er aldrig nok.
Velegnet til brug i storkøkkener, restauranter, caféer og streetfood køkkener – absolut til alle steder, hvor mennesker laver mad til mennesker.
– så der er serveret!

Stand 86

BPI

[email protected]

Om virksomheden

BPI FOODSERVICE - en del af BPI A/S - er et engageret og dedikeret team, som styrer efter mantraet: Ingen kunder er for store - og ingen ordrer er for små! Vi tilbyder et bredt sortiment indenfor primært tilberedte og rå kyllingeprodukter, ost, svinekød, lam og fisk. Vi er meget stolte af kunne præsentere et prisdifferentieret sortiment af vores egne brands med stor fokus på kvalitet, sporbarhed og dyrevelfærd. Vores kundesegment er foodservice med fokus på Skandinavien og Europa. BPI A/S er en international fødevarehandelsvirksomhed, bestående af 4 divisioner: BULK, DAIRY INGREDIENTS, FOODSERVICE og RETAIL. Vi tilbyder vores kunder den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser i rette tid med et højt service niveau og altid baseret på vore 4 kerneværdier: COMPETENCE, TRUST, COMMITMENT, SERVICE.

Se mere om BPI

Find vej

Gigantium er beliggende ved afkørsel 26 fra motorvejen, og der er masser af parkering på grunden.

Gratis bus til Cateringmesse Nord
Har du billet til Cateringmesse Nord, så får du busturen helt gratis. Vis blot din indgangsbillet til chaufføren – der er nemlig gode busforbindelser til Gigantium. Busrute 2 kører til Gigantium fra centrum af Aalborg ad busvejen/universitetskorridoren, hvorved passagerer sættes af ved Gigantium Syd (Indgang Øst).

Linje 12 kører til og fra stoppestedet ved Einsteins Boulevard ca. 200 meter fra Gigantium.