Nyt lovkrav om registrering af arbejdstid

Der er vedtaget en ny lov vedr. registrering af medarbejdernes daglige arbejdstid, for at kunne dokumentere at de lovpligtige regler på området overholdes.

Loven træder i kraft 1/7-2024, og forpligter alle arbejdsgivere til at dokumentere medarbejdernes arbejdstid (med enkelte undtagelser), og opbevare dokumentationen i 5 år.

DELTAPLAN overholder allerede de lovmæssige krav til et sådan system.

Kom nemt og billigt i gang allerede nu med at overholde de kommende regler, og bestil en gratis og uforpligtende prøveperiode på DELTAPLAN allerede i dag på www.deltaplan.dk/gratis

Stand 42

DELTAPLAN online vagtplan

46933904

[email protected]

Følg os på

http://deltaplan.dk

Om virksomheden

Vi tror på, at et IT system ikke behøver at flå toppen af budgettet blot fordi det er af høj kvalitet og med personlig service. nn Vores mål er at skabe værdi for både ledelse og medarbejdere, så alle får det nødvendige overblik og sparer værdifuld tid. Når det kommer til vagtplanlægning, vagtbytte, ændringer, ønsker, samt kontrol over timer, løn, ferie og kommunikation, så er struktur og orden nøgleordene. Når I skriver eller ringer til DELTAPLAN, vil I altid tale med de samme to dedikerede supportmedarbejdere. Vi tror på den personlige kontakt, og vores gratis undervisning og support tager altid udgangspunkt i jeres arbejdsplads og jeres behov. “Mulden” for DELTAPLANs rolige vækst er 95% organisk. Dét betyder at de fleste af vores nye kunder kender os via anbefalinger eller har selv arbejdet med DELTAPLAN tidligere. Det giver os minimale markedsføringsomkostninger, der sammen med hårdt arbejde og et behageligt fravær af investorer gør os i stand til at fastholde vores lave priser. DELTAPLAN blev etableret i 2006, og er et sikkert og gennemtestet system. Velkommen til DELTAPLAN !

Se mere om DELTAPLAN online vagtplan

Find vej

Gigantium er beliggende ved afkørsel 26 fra motorvejen, og der er masser af parkering på grunden.

Gratis bus til Cateringmesse Nord
Har du billet til Cateringmesse Nord, så får du busturen helt gratis. Vis blot din indgangsbillet til chaufføren – der er nemlig gode busforbindelser til Gigantium. Busrute 2 kører til Gigantium fra centrum af Aalborg ad busvejen/universitetskorridoren, hvorved passagerer sættes af ved Gigantium Syd (Indgang Øst).

Linje 12 kører til og fra stoppestedet ved Einsteins Boulevard ca. 200 meter fra Gigantium.