Pekar

Pekar er vores mellemøstlige inspirerede pitabrød fra Kroatien. De lækre og luftige brød har mange anvendelsesmuligheder, som betyder, at du kan differentiere din menu med klassiske pitabrød, sandwich og sprøde toast med ét og samme brød.<br />
<br />
Pekar brødet er blevet bagt med passion, kærlighed og få råvarer siden 1989. Derfor får du et brød der lavet med kærlighed, viden og høje kvalitetsstandarder. <br />
<br />
Brødene er forbagt og lige til at lune i både Highspeed ovn som Merrychef, i en klapgrill, almindelig ovn eller Airfryer. Det gør det hurtigt og nemt at tilberede dem til alle måltider.

Pekar brødet er lavet i tre varianter, et firkantet (120 g) , et lille rundt (100 g) og et stort rundt (200 g). Ens for dem alle er, at de luftige brød er det ultimative valg for alle brødelskere og dem, der sætter pris på kunsten bag lækkert bagværk.

Om virksomheden

Easyfood har 23 års erfaring med at forene industribageriets volumen og effektivitet med stolte danske håndværkstraditioner. Vi udvikler og fremstiller alt fra håndsnoede snurrer, kanelsnegle, pølsehorn til panini med surdej, men vi kan også hjælpe med italiensk inspirerede pizza, stenovnsbagte brød og morgenbrød. Vores mange produkter bakkes op af viden og rådgivning, så vi understøtter convenience i produkter og håndtering gennem hele processen. Derfor kan vi hurtigt omsætte tendenser i markedet til nye og helstøbte koncepter, til alle vores samarbejdspartnere i ind- og udland. Vi ser os selv som trendskabende, og arbejder konstant på at være i front, når det kommer til at opdage og udnytte de seneste trends og teknologier, der kan give os de bedste forudsætninger for at være den bedste samarbejdspartner.

Se mere om Easyfood

Find vej

Gigantium er beliggende ved afkørsel 26 fra motorvejen, og der er masser af parkering på grunden.

Gratis bus til Cateringmesse Nord
Har du billet til Cateringmesse Nord, så får du busturen helt gratis. Vis blot din indgangsbillet til chaufføren – der er nemlig gode busforbindelser til Gigantium. Busrute 2 kører til Gigantium fra centrum af Aalborg ad busvejen/universitetskorridoren, hvorved passagerer sættes af ved Gigantium Syd (Indgang Øst).

Linje 12 kører til og fra stoppestedet ved Einsteins Boulevard ca. 200 meter fra Gigantium.