Salami sticks

Prøv vores 2 nye festlige salami sticks med oliven- eller trufflesmag fra Frankrig, som vil pynte enhver buffet, på tapasbordet som snack eller andet.
Vi garanterer en dejlig smagsoplevelse!

Om virksomheden

Hos Delitaste, som nu er sammenlagt med Stryhns Gruppen Foodservice, byder vi på et af markedets bredeste udvalg af smagsoplevelser. Charcuteri specialiteter fra Europa, Stryhns lækre og egenproducerede leverpostejer, de velkendte Graasten & K-salat pålægssalater og dressinger, og vores populære sauce sortiment, er de løsninger vi gerne vil hjælpe jer med. Vores fornemmeste mission er at passe ind til et hvert måltid og være med til at bringe folk sammen, og vi er altid klar til en god sparring med jer. I skaber rammerne mens vi sørger for smagsoplevelsen.

Se mere om Delitaste

Find vej

Gigantium er beliggende ved afkørsel 26 fra motorvejen, og der er masser af parkering på grunden.

Gratis bus til Cateringmesse Nord
Har du billet til Cateringmesse Nord, så får du busturen helt gratis. Vis blot din indgangsbillet til chaufføren – der er nemlig gode busforbindelser til Gigantium. Busrute 2 kører til Gigantium fra centrum af Aalborg ad busvejen/universitetskorridoren, hvorved passagerer sættes af ved Gigantium Syd (Indgang Øst).

Linje 12 kører til og fra stoppestedet ved Einsteins Boulevard ca. 200 meter fra Gigantium.