Bio Dunicel® – premium bordduge lavet med kartofler

De nye Bio Dunicel® duge ser ud og føles som de duge, du er vant til, men det er indersiden, der gør hele forskellen.
Med de nye og unikke, fossilfrie ingredienser kan du skabe en god madstemning, der virkelig betyder noget.

1. Fossilfrie og fuldt fornyelige materialer

2. Reduceret CO2-udledning med 28 %*

3. FSCTM-certificeret

4. Emballage kan genanvendes som plast/pap

Historien om Bio Dunicel® begyndte i 2018, da en Duni-medarbejder lavede hjemmelavet lim med mel og sukker. Hun indså, at denne lim kunne anvendes på Dunis produktion af borddækning, og hun præsenterede forslaget for en kollega. Selvom ideen virkede skør i starten, førte den til sidst til udviklingen af Bio Dunicel®. Efter adskillige tests og opskriftsjusteringer lancerede vi vores første begrænsede udgave af Bio Dunicel-produkter® i 2021, og nu udvider vi vores sortiment til at omfatte tre forskellige formater og fire af vores mest populære farver.
Det er rigtigt – du kan nu få en bæredygtig og stilfuld borddækning på én gang! Og med vores fossilfrie sortiment af servietter og duge kan du dække bord til fremtiden og byde dine gæster velkommen til en ny æra.

Læs mere:
https://global.dunigroup.com/en/search?text=Bio+Dunicel%C2%AE+dug&type=all

Om virksomheden

Duni Group er en af de førende skabere af bæredygtige og innovative koncepter til dækkede borde og takeaway. Vi tilbyder miljørigtige kvalitetsprodukter såsom servietter, duge og stearinlys og emballage og pakkesystemer til takeaway. Duni Group er børsnoteret på NASDAQ Stockholm. Med en formålsdrevet organisation og passionerede kollegaer stræber vi efter at føre vores branche mod en verden, hvor vi giver mere, end vi tager for at give alle mennesker mulighed for at nyde god mad, velvære og sammenhold – i dag og i fremtidens generationer.

Se mere om DUNI Group A/S

Find vej

Gigantium er beliggende ved afkørsel 26 fra motorvejen, og der er masser af parkering på grunden.

Gratis bus til Cateringmesse Nord
Har du billet til Cateringmesse Nord, så får du busturen helt gratis. Vis blot din indgangsbillet til chaufføren – der er nemlig gode busforbindelser til Gigantium. Busrute 2 kører til Gigantium fra centrum af Aalborg ad busvejen/universitetskorridoren, hvorved passagerer sættes af ved Gigantium Syd (Indgang Øst).

Linje 12 kører til og fra stoppestedet ved Einsteins Boulevard ca. 200 meter fra Gigantium.