Sandwich & Burger i tråd med tidens trends

Hos Kohberg har vi altid fokus på at levere det bedste brød og give vores kunder den bedste smagsoplevelse. Derfor har vi kigget ind i vores nuværende Sandwich & Burger sortiment, og optimeret opskrifterne på udvalgte produkter, samt udviklet nogle helt nye recepter. Naturligvis med smag og kvalitet i højsædet.
 
Vi forsøgt at kombinere vores bagerverden med kokkeverdenen. Vi har tænkt et skridt videre i forhold til anvendelsen af vores brød, og dermed gjort det nemmere for de professionelle køkkener. Fælles for hele sortimentet er, at alle brød er forskåret og fungerer som Tø & Servér. Med vores Tø & Servér koncept får du smagen af nybagt brød – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Udover at spare tid og penge på tilberedning, så opnår du også fleksibilitet i køkkenet.

Derudover er de naturligvis bagt med mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark. Ved at anvende dansk mel udleder vi ca. 20 procent mindre CO2, end hvis vi brugte mel, der blev kørt hertil fra udlandet.

Om virksomheden

Vi er bagere... Hos Kohberg er vi mere end 80 uddannede bagere. Vi bager ligesom bageren henne på hjørnet – bare i større skala. Med gode råvarer og rigtigt bagerhåndværk. Sådan har det været siden Alfred Kohberg grundlagde bageriet i 1969 – og sådan bliver det ved med at være. I dag er Kohberg det største dansk- og familieejede bageri, og det er vores mission at gøre godt brød tilgængeligt for alle. Vi sørger for lækkert brød og bagværk til professionelle køkkener, caféer, hoteller m.m. I flere af vores produktkategorier indgår både økologiske og veganske varianter - og så tilbyder vi også gluten- og laktosefrit brød.

Se mere om Kohberg Bakery Group

Find vej

Gigantium er beliggende ved afkørsel 26 fra motorvejen, og der er masser af parkering på grunden.

Gratis bus til Cateringmesse Nord
Har du billet til Cateringmesse Nord, så får du busturen helt gratis. Vis blot din indgangsbillet til chaufføren – der er nemlig gode busforbindelser til Gigantium. Busrute 2 kører til Gigantium fra centrum af Aalborg ad busvejen/universitetskorridoren, hvorved passagerer sættes af ved Gigantium Syd (Indgang Øst).

Linje 12 kører til og fra stoppestedet ved Einsteins Boulevard ca. 200 meter fra Gigantium.