Isingfileter, klassisk paneret med æg og grov hvederasp, 70-100g, MSC
Isingfileter på 70-100g er omhyggeligt paneret med æg og grov hvederasp, en metode, der gør at fileterne ser ud og smager som hjemmelavede. Med 70% fisk og kun 30% panering sikrer vi, at hver bid er dejligt smagfuld. Paneringen er særligt udviklet til professionelle foodservice kunder.
De panerede isingfileter er perfekte til en bred vifte af retter, fra klassisk smørrebrød og stjerneskud til moderne fortolkninger af fish & chips.
MSC certificeret, kommer fra bæredygtigt og miljørigtigt fiskeri.
Vejledning: Skal tilberedes direkte fra frost: På en forvarmet pande (middel/hård varme med olie og smør) i ca. 3½-4 minutter eller i friture (180 grader) i ca. 1½-2 minutter.
Om virksomheden
Velkommen hos Royal Greenland Foodservice! Vi har dybe rødder i fiskeriet i de nordlige have og vores foodserviceteam har mere end 100 års erfaring fra branchen. Fit for Foodservice & Gastro er vores højeste kvalitet af fisk, skaldyr og convenience-løsninger til foodservice.
Se mere om Royal Greenland