Callebaut Nº 823 Mælkechokolade
Hvis du er på udkig efter en ikonisk mælkechokolade, som kokke verden over foretrækker, er vores N° 823 det helt rigtige valg. Tænk en dyb, varm farve, blød kakaokrop og søde, karamelagtige noter til at toppe det hele af.
Denne vellidte chokolade har en fyldig smag og er nem at arbejde med. Kombiner den med en bred vifte af kraftige, krydrede, frugtagtige, mælke- eller likøragtige smage. Dens all-round fluiditet gør den effektiv i enhver anvendelse.
33,6% min. % kakaotørstof (30,2% kakaosmør / 4,9% fedtfri kakao)
20,8% min% mælketørstof (6% mælkefedt, 15,8% fedtfri mælk)
36,2% fedtstoffer (30,2% kakaosmør, 6% mælkefedt)
Anvendelser: Is & desserter, bagværk, konditori, konfekt
Certifikater: Halal, KD-
Bæredygtighed: Bæredygtige kakaobønner
Stand 313
Barry Callebaut
Om virksomheden
Callebaut blev grundlagt i 1911 i Belgien, er en førende producent af kvalitets chokolade og kakao produkter. Med en dedikation til kvalitet og håndværk har Callebaut opnået international anerkendelse inden for chokoladeindustrien. Callebaut er kendt for sin bæredygtige tilgang, støttende Cocoa Horizons-programmet og samarbejde med bønder for at sikre ansvarlig kakao dyrkning. Callebaut er fuldt integreret, kontrollerer hvert trin af produktionsprocessen og har et globalt fodaftryk. De tilbyder et bredt sortiment af chokoladevarianter-og produkter, der appellerer til professionelle konditorer, chokolademagere og fødevareindustrien. Callebauts chokolade er kendt for sin glatte tekstur, intensitet af smag og alsidighed i anvendelse.
Se mere om Barry Callebaut