
Kernerasp
Kernerasp er vores nye raspvariant som er lavet på overskudsbrød fra detailbagerier. Kerneraspen er lavet på brødtyper med kerner samt mørke og lyse surdejsbrød. Raspen har derfor en mørkere glød, en dybere smag og en luftig struktur. Dette giver raspen en bred vifte af anvendelsesmuligheder som f.eks. smagsforstærker, panering, bagning eller som drys over salater og lignende.
Raspen fra FoodRemade udnytter en madspildsressource og tilføjer nyt liv til daggammelt brød. Raspen er således baseret på brød bagt med kærlighed og god smag for øje.
Kernerasp er lavet i to varianter, en fin kernerasp (5 kg) og en grov kernerasp (5 kg). Ens for begge produkter er, at de giver mulighed for tilføre endnu mere smag til dine retter. Raspen tilføjer således ikke blot funktion, men også smag. Raspen er derfor det perfekte valg når der skal paneres, bages eller tilføres sprøde elementer til dine retter.
Om virksomheden
FoodRemade værdiforøger brødspild fra detailhandel og industribagerier ved at genanvende det som ingrediens i ny fødevareproduktion. FoodRemade ́s mission er på denne måde at skabe bæredygtige og cirkulære løsninger til fremtidens fødevarebranche. FoodRemade skaber gennem innovativ anvendelse af ny teknologi en ressourceeffektiv håndtering af brødspildsressourcen og omdanner denne til produkter som mel, rasp, øl, knækbrød småkager og meget mere. FoodRemade sikrer, at fødevarebranchen får mulighed for at øge ressourceeffektiviteten, øge indtjeningen og blive endnu mere bæredygtig end den allerede er i dag. FoodRemade bidrager således med en innovativ løsning på et globalt problem, nemlig madspild.
Se mere om FoodRemadeBook din gratis billet i dag
Du kan se frem til faglig sparring, ny inspiration og
fristende smagsprøver fra vores udvalgte leverandører
5. MARTS 2025 KL. 09.00 - 18.00
GIGANTIUM AALBORG
book din billet her
