Timian, skåret 160 gr., strødåse

I Grækenland, Frankrig og Italien bruger de ofte timian til kødretter og fisk. I Danmark har vi traditionelt brugt timian i retter som gule ærter, suppe som del af en suppevisk og hjemmelavet medisterpølse.
Især er timiansmagen fremragende til kylling, svinekød og lam, men også som aromatisk smagsgiver til vegetarretter.
Prøv for eksempel bruschetta med svampe og timian eller ovnbagt knoldselleri.
Krydderurten spiller godt sammen med andre urter som rosmarin, oregano og basilikum.

Køb produktet online:

Stand 112

Moguntia

86429666

[email protected]

Følg os på

http://www.moguntia.dk

Om virksomheden

Lad smagen inspirere til nye muligheder Smagsoplevelser - MOGUNTIA A/S er et innovativt internationalt koncept- og produktudviklingsfirma grundlagt i 1966 og beliggende i Randers. Vi udvikler og distribuerer marinader, krydderi-, færdig- og teknologiske hjælpestofblandinger til fødevareindustrien og detail. Engagement - Hos MOGUNTIA sætter vi en ære i at leve op til dine forventninger. Fleksibilitet, tillid og godt humør er derfor vigtige nøgleord i vores arbejde med at give alle kunder en positiv oplevelse. Rådgivning - Vores professionelle team rådgiver om anvendelse af vore produkter samt optimering af produktionsprocessen. Vi tilbyder kurser til mindre og større grupper, hvor det praktiske kombineres med teori og faglig viden. Innovation - Vi tilbyder sparring til udvikling af nye idéer, koncepter og løsninger. Vi udvikler produkter og opskrifter med fokus på smag, funktionalitet og ikke mindst dit slutprodukt. Altsammen, så du får værdiskabende fødevareløsninger.

Se mere om Moguntia

Book din gratis billet i dag

Du kan se frem til faglig sparring, ny inspiration og
fristende smagsprøver fra vores udvalgte leverandører

5. MARTS 2025 KL. 09.00 - 18.00

GIGANTIUM AALBORG


book din billet her