Thise Fyrtårnsost. Ekstra hård modnet ost 50+/33% 1,5 kg

I 2008 lancerede vi Vesterhavsosten i Danmark; en ost der startede sin karriere som et lille nicheprodukt, men har udviklet sig til at blive Thises suverænt største ostevariant. Her 10 år senere lancerer vi nu VESTERHAVSOST EKSTRA MODNET; en Fyrtårnsost. Vores ostemester udvælger de ypperste Vesterhavsoste og sørger for at de lagres minimum et år, hvor vores klassiske Vesterhavsost er lagret ca. 6 måneder. Efter et år er osten mere fast, har endnu mere smagsfylde – endnu mere Vesterhav. Ostene lagres naturligvis ved Bovbjerg Fyr, hvor det frådende Vesterhav er nærmeste nabo. Vandt Gourmetprisen til International Food Contest 2018 i kategorien "Hårde Oste" med dommerkommentarerne: "Ren i smagen, flot balance af sødme, syre og tørstoffer. REN OSTESLIK"

Køb produktet online:

Om virksomheden

Kompromisløs økologisk kvalitet. I dag virker det uforståeligt, men da Thise Mejeri bliver grundlagt i 1988, er der ingen der tør satse på økologi. Hverken politikere, butikker eller mejeriselskaberne Alligevel sætter syv naive øko-idealister sig omkring et spisebord en sen aften i Nordvestjylland, og beslutter sig sammen med en mejeribestyrer fra et mindre landsbymejeri, for at starte Thise Mejeri. For de otte omkring bordet handler det om to ting: Selvstændighed og økologi. At de som herrer i eget hus endelig kan udleve drømmen og drive økologiske landbrug og producere økologiske mejeriprodukter af fineste kvalitet. Også selvom Danmark måske ikke er klar til det. Vi tror på økologien. Alle som én. Vi brænder for den, arbejder med den og udvikler os gennem den. Alle leverandører af mælk til Thise er kompromisløse økologer, der kan deres håndværk til fingerspidserne, så du kan få den bedste økologiske kvalitet. Alle Thises andelshavere er stoppet med at fodre deres køer, ungdyr og kalve med soja Nu fodres dyrene i stedet for med andre proteinafgrøder såsom heste-bønner

Se mere om Thise Mejeri

Book din gratis billet i dag

Du kan se frem til faglig sparring, ny inspiration og
fristende smagsprøver fra vores udvalgte leverandører

5. MARTS 2025 KL. 09.00 - 18.00

GIGANTIUM AALBORG


book din billet her