Salat Crisp Hele Blade RTU

Frillice/Crisp salat er mild og sødlig i smagen og saftig. Sort: Frillice/Crisp salat / Smag: Mild ærtesmag / Tekstur: Saftig, kruset og sprød / Indeholder: A-vitamin, C-vitamin, kostfibre og mineralerne Calcium, Fosfor og Kalium / Anbefalet opbevaring: 2-5 grader / Frillicesalat er en krydsning mellem Friseesalat og Iceberg, som dyrkes på friland og i væksthuse. Frillicesalat kaldes ofte for ærtesalat, på grund af den milde smag af ærter. Crisp salat kan spises alene eller blandes med andre salatsorter. Nordic Greens: Nordic Greens A/S er den største skandinaviske producent af både konventionelle og økologiske væksthusgrøntsager som tomater, agurker, peberfrugter og convenience-salater. Grøntsagerne produceres i højteknologiske væksthuse på Fyn og i Trelleborg i Sydsverige, og til sammen råder virksomheden over mere end 350.000 kvadratmeter væksthuse. Nordic Greens har hovedsæde i Bellinge ved Odense og beskæftiger i dag 350 medarbejdere. Gartneriet blev grundlagt i 1948 af Katrine & Alfred Pedersen. I dag er Katrine & Alfreds søn Mads Ulrik Pedersen både direktør og ejer.

Køb produktet online:

Stand 193

Nordic Greens

30500935

[email protected]

Følg os på

https://groenkaerlighed.dk/

Om virksomheden

"Nordic Greens er den største skandinaviske producent af konventionelle og økologiske væksthusgrøntsager. Grøntsagerne produceres i væksthuse på Fyn og i Trelleborg i Sverige, og til sammen har vi mere end 350.000 kvadratmeter. Når vi dyrker tomater, agurker, peberfrugter og salater, er vores ambition at skabe exceptionelle smagsoplevelser uden kompromiser. Det er vigtigt, at kvalitetsoplevelsen lever op til vores høje standard – både i forhold til smag og måden, vi dyrker på, så vi passer bedst muligt på miljøet. Nordic Greens beskæftiger 225 medarbejdere, og gartneriet blev grundlagt i 1948 af Katrine & Alfred Pedersen. I dag er Kathrine & Alfreds søn Mads Ulrik Pedersen direktør og ejer af Nordic Greens A/S. "

Se mere om Nordic Greens

Book din gratis billet i dag

Du kan se frem til faglig sparring, ny inspiration og
fristende smagsprøver fra vores udvalgte leverandører

5. MARTS 2025 KL. 09.00 - 18.00

GIGANTIUM AALBORG


book din billet her