Kernerugbrød m. sesamfrø
Dette rugbrød er fyldt med bløde og saftige kerner af rug-, solsikke- og græskarkerner. De mange kerner giver en flot og farverig skive. Smagen er mild og ved afbagning får rugbrødet et sprødt og saftigt bid. Rugbrødet er desuden rullet i sesam, som giver et flot udtryk og en dejlig nøddeagtig smag.
Om virksomheden
Vi er bagere... Vores brød er bagt i et af vores tre danske bagerier, og hovedingrediensen er altid dansk mel. Hos Kohberg er vi mere end 80 uddannede bagere. Vi bager ligesom bageren henne på hjørnet – bare i større skala. Med gode råvarer og rigtigt bagerhåndværk. Sådan har det været siden Alfred Kohberg grundlagde bageriet i 1969 – og sådan bliver det ved med at være. I dag er Kohberg det største dansk- og familieejede bageri, og det er vores mission at gøre godt brød tilgængeligt for alle. I flere af vores produktkategorier indgår både økologiske og veganske varianter - og så tilbyder vi også gluten- og laktosefrit brød.
Se mere om Kohberg