
Brunch pandekage – Perfekt til brunch, frokost og dessert
Ekstra tykke og ekstra luftige. Det er opskriften på vores brunchpandekager. For at opnå den helt rigtige konsistens, er vores opskrift fyldt med æg og andre udvalgte råvarer. Vores brunchpandekager er forstegt, så de er lige til at lune. Kan nydes, som de er eller portionsanrettes med fyld.
Kan serveres til brunch, frokost eller dessert med is eller ahornsirup, nutella, syltetøj eller flødeskum fx. Er også velegnet til buffet
Om virksomheden
I godt selskab blandt fagfolk og gode råvarer. Æg har altid været godt selskab. Specielt hos Danæg. Vi samler danske, dedikerede landmænd omkring det gode æg i vores andelsselskab, og fællesskabet omkring høj kvalitet og fødevaresikkerhed er langt fra nogen ny tankegang. Med mere end 125 års erfaring er vi nemlig vant til at tænke langsigtet og være på forkant med udviklingen, så du kan servere æg til morgen, middag og aften – fuld af muligheder.
Se mere om DanÆg