Nyhed koniske LED stearinlys

Genopladelige LED-lys Hvid<br />

Vores nye LED-koniske stearinlys i antikstil er genopladelige og leveres i et sæt med 10 lys.
De kan vare op til 26 timer på en enkelt opladning. Den flimrende flamme er realistisk, og LEDerne er dæmpbare, omkostningseffektive og tidsbesparende.
<br />
Størrelse: 23 x 278 mm

Om virksomheden

Duni Group er en førende virksomhed inden for udvikling af bæredygtige og innovative løsninger til dækkede borde og takeaway. Vi tilbyder miljøvenlige kvalitetsprodukter som servietter, duge, LED-lys, stearinlys samt emballage og pakkesystemer til takeaway. Som en formålsdrevet organisation med engagerede medarbejdere arbejder vi målrettet på at lede vores branche mod en fremtid, hvor vi bidrager mere, end vi forbruger, for at sikre, at alle kan nyde god mad, velvære og fællesskab – både nu og for kommende generationer. Duni Group er børsnoteret på NASDAQ Stockholm.

Se mere om Duni

Find vej

Gigantium er beliggende ved afkørsel 26 fra motorvejen, og der er masser af parkering på grunden.

Gratis bus til Cateringmesse Nord
Har du billet til Cateringmesse Nord, så får du busturen helt gratis. Vis blot din indgangsbillet til chaufføren – der er nemlig gode busforbindelser til Gigantium. Busrute 2 kører til Gigantium fra centrum af Aalborg ad busvejen/universitetskorridoren, hvorved passagerer sættes af ved Gigantium Syd (Indgang Øst).

Linje 12 kører til og fra stoppestedet ved Einsteins Boulevard ca. 200 meter fra Gigantium.