Halloumi Vouoklakis

Halloumi er en umodnet fast ost fra Cypern, som har vundet mere og mere indpas heroppe i det kolde nord.

Årsagen: Den kan det hele. Du kan grille den, stege den, bruge den rå i salater og mose den til dip. En ost, der kan lidt af hvert og som har en dejlig, salt smag.
Genial som erstatning for kød:)

Konsistensen er helt speciel. Den er fast, og det føles næsten som om, at den giver lyd fra sig, når man bider i den. Som en knirken.

Vouoklakis er et lille familieejet mejeri på Cypern der har specialiseret sig i produktion af Halloumi, Det er ganske enkelt så autentisk som det kan blive.

vi ser frem til at du kan smage vores lækre halloumi.

Om virksomheden

Kirkeby Cheese Export A/S er et privatejet aktieselskab med domicil i Svendborg, Danmark. Firmaets historie kan føres tilbage til år 1902, hvor Kirkeby Mejeri på Sydfyn registrerede – SOL® mærket – for første gang. I starten af 1980erne oplevede Kirkeby Mejeri en stigende efterspørgsel fra nabolande, specielt Tyskland, som medførte en naturlig beslutning om etablering af Kirkeby Cheese Export i 1985. Kirkeby Cheese Export A/S er leverandør af mejeriprodukter. I begyndelsen primært målrettet mod den græske, tyrkiske og arabiske gastronomi, med fokus på specialiteter – indenfor Traditionel Hvid Ost med den tidligere benævnelse “Dansk Feta”, Græsk Yoghurt og Danablu dansk blåskimmelost. I dag forsyner Kirkeby Cheese Export hele foodservice branchen, samt fødevarer produktioner med en bred vifte af mejeriprodukter. Vore kunder er primært grossister, importører og cash & carry fra hele verden. Med afsæt i vores brands SOL og Apostels PROTO, har vi i mere end 30 år høstet stor anerkendelse fra professionelle kokke. En anerkendelse af vores kvalitet og egenskaber indenfor madlavning.

Se mere om Kirkeby Cheese

Find vej

Gigantium er beliggende ved afkørsel 26 fra motorvejen, og der er masser af parkering på grunden.

Gratis bus til Cateringmesse Nord
Har du billet til Cateringmesse Nord, så får du busturen helt gratis. Vis blot din indgangsbillet til chaufføren – der er nemlig gode busforbindelser til Gigantium. Busrute 2 kører til Gigantium fra centrum af Aalborg ad busvejen/universitetskorridoren, hvorved passagerer sættes af ved Gigantium Syd (Indgang Øst).

Linje 12 kører til og fra stoppestedet ved Einsteins Boulevard ca. 200 meter fra Gigantium.