
Stenovns bagt Pita Pitabrød er hvede-fladbrød der opringlig stammer fra Middelhavs området. Pitabrød kan have alle former, blot de er flade og har "runde hjørner". Nina Bakery Pitabrød er fremstillet efter opskrift fra 1954 og bages i stenovn ved 500 grader. Denne bagemetode gør at brødene bliver hule indeni og nemme at fylde med lige, hvad du ønsker. Vores brede sortiment spænder fra små cocktail-pita til XL-pita og Laffa. Nogle af vores produkter findes i både hvede og fuldkorn. De fantastiske brød er fremstillet af helt naturlige produkter, efter en 80 år gammel familie opskrift. Stenovns bagt. Et håndværksmæssigt vidunder tør vi godt sige. Dine gæster bør opleve vores gode brød.
Book din gratis billet i dag
Du kan se frem til faglig sparring, ny inspiration og
fristende smagsprøver fra vores udvalgte leverandører
5. MARTS 2025 KL. 09.00 - 18.00
GIGANTIUM AALBORG
book din billet her
