Kalu startede i 1987 i Kødbyen med salg af frisk foie gras og Bresse kyllinger. Siden da er den franske forbindelse og kærligheden til kvalitetsprodukter blevet styrket, så vi i dag importerer og videresælger et bredt udvalg af delikatesser og specialiteter fra primært Frankrig, Italien, Spanien og Danmark. Vores fokusområder er fransk fjerkræ, lam, dansk vildt, charcuteri, specialiteter og franske sæsonvarer. Den kontinuerlige søgen efter unikke produkter af udsøgt kvalitet er en del af Kalus DNA og i dag har vi omkring 1000 varenumre fordelt på ca. 100 små og mellemstore producenter. Det konstante fokus på kvalitet og smag har naturligvis en stor betydning for, hvilke producenter vi vælger at have et samarbejde med. Men heldigvis er vi så heldige, at vores producenter ser på fødevarer på samme måde som vi gør. Det betyder bl.a., at vi har skabt nogle tætte og langvarige relationer, som er baseret på en gensidig forståelse og respekt for den gode råvare og historien bag produktet.