Aalborg Chokoladen producerer eksklusivt håndlavet chokolade i høj kvalitet. Vores chokolade fremstilles efter gamle traditioner og af opskrifter, der er gået i arv fra et af Aalborgs fineste konditorier tilbage i 1930’erne, Konditori Kristine. Vi ønsker at udvikle produkter og smagssammensætninger, der tager udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov. Derfor er de råvarer Aalborg Chokoladen anvender valgt med stor omhu, og er blandt de bedste i verden. Chokoladen stammer Afrika og har et kakao indhold på min. 60 % for den mørke chokolade. Marcipan fremstilles af mandler fra Spanien og Californien og består af en mandelmasse med et højt mandel indhold min. 55 %. Både chokoladebasen og marcipanen laves eksklusivt til netop Aalborg Chokoladen. Vi sætter en ære i at give vores kunder den bedste chokoladeoplevelse, og hvert eneste stykke chokolade i vores æsker afspejler derfor både råvarernes kvalitet og håndværket bag.
Stand 15
Aalborg Chokoladen