
Økologisk Rabarber
Mød din kommende yndlingssodavand (ej okay, vi ved godt du også elsker de andre øko-slyngler. En sand crowd pleaser som med stor sandsynlighed vil tage landet med storm.
Siden vi relancerede Vild Brus i april 2024, er det blevet en integreret del af Vild Is. Med andre ord, du og dine kunder har taget vores øko brus på dåse til sig – det har vi så meget optur over!
Rabarbara Streisand er navnet på denne total sommerfriske lækkerbisken, som vi har udvikllet i samarbejde med kokkene Simon og Emilie. Vi har smidt masser af dansk koldpresset rabarber i, mixet med søde danske æbler og lidt dansk/svensk roesukker. Ingen tilsætningsstoffer – all natural.
RABARBER STREISAND KAN LEVERES FRA D. 24/2. SKAL DU MED PÅ BØLGEN?
Om virksomheden
Vild Is er en lille is-virksomhed med store ambitioner. Vi har sat en bevægelse i gang, hvor økologi, lokale råvarer og omtanke for naturen og miljøet står øverst på manifestet. Vi tror på ærlige, naturlige og autentiske smagsoplevelser, der sender tankerne til lyse sommerdage. Det hele startede som en hobby i et køkken på Nørrebro. I mødet med Niels fra Thy Økobær i Sønderhå, blev det til "verdens bedste sodavandsis", som vi simpelhen ikke kunne lade være med at starte en virksomhed på. Sidenhen er der blivet tilføjet sodavand (Vild Brus) til udvalget og senest udkommer vi med en "flødeis" linje (Vild Plante Is), som er lækker bægre- og vaffel is 100% plantebaseret. I Vild Is har vi fokus på det lokale, både ift produktion og råvarer, og så går vi op i at passe på vores elskede natur samtidigt. Vi ønsker at skabe en forretning, hvor det er passion der driver værket, og gøre en forskel mens vi har det optur! Møzz møzz fra dine øko-boys i Thy <3 / Alexander og Rasmus
Se mere om Vild IsBook din gratis billet i dag
Du kan se frem til faglig sparring, ny inspiration og
fristende smagsprøver fra vores udvalgte leverandører
5. MARTS 2025 KL. 09.00 - 18.00
GIGANTIUM AALBORG
book din billet her
