
Vegetarisk smagsforstærker mørk
Godaste buljongen på enklaste sättet
En vegetarisk smagsforstærker, der er en velafbalanceret blanding af rødbede, persillerod, rødløg, gulerod, hvidkål, knoldselleri, jordskok, pastinak, champignon, bladselleri og timian. Natkog enkelt og brandsikkert førsteklasses mørk smagsforstærker i ovn for at få smagsforbedring til mad i det professionelle køkken.
Roots smagsforstærker er udviklet i samarbejde med Marcus Nemrin, en anerkendt kok ved Sofiero Slottsrestaurant. Det er moderne og tidseffektive alternativer, der gør, at du kan tage en genvej til den lækreste bouillon uden at gå på kompromis med kvaliteten. Smagsforstærkerne består af rodfrugter og urter, som er omhyggeligt udvalgt og let kan tilberedes i ovn ved lav varme natten over. Når morgenen gryr, er bouillonen klar til at løfte smagen i dine retter til nye højder, samtidig med at den passer både til vegetarer, kødspisere, glutenallergikere og laktoseintolerante.
En bonus – det er desuden helt fint at anvende det, der bliver til overs, når bouillonerne er tilberedt. Svinnsmart.
Om virksomheden
Roots by 3N – De bedste rødder på jorden Bedre smag, reduceret spild og lavere omkostninger. Med klimavenlige kartofler, løg og rodfrugter kan maden tilberedes på en smartere og mere bæredygtig måde.
Se mere om 3N ProdukterBook din gratis billet i dag
Du kan se frem til faglig sparring, ny inspiration og
fristende smagsprøver fra vores udvalgte leverandører
5. MARTS 2025 KL. 09.00 - 18.00
GIGANTIUM AALBORG
book din billet her
