
Smørbagt Kardemommesnurre – Tø & Servér
En smagfuld Kardemommesnurre bagt udelukkende på smør, og med en bløddej der giver den en ekstra svampet tekstur. Det passer perfekt sammen med den dejlige remoncefyldning med masser af kardemommesmag. Toppet med rørsukker og grove kardemommefrø. Bare tø op og servér.
Om virksomheden
Vi er bagere... Vores brød er bagt i et af vores tre danske bagerier, og hovedingrediensen er altid dansk mel. Hos Kohberg er vi mere end 80 uddannede bagere. Vi bager ligesom bageren henne på hjørnet – bare i større skala. Med gode råvarer og rigtigt bagerhåndværk. Sådan har det været siden Alfred Kohberg grundlagde bageriet i 1969 – og sådan bliver det ved med at være. I dag er Kohberg det største dansk- og familieejede bageri. Igennem passioneret faglighed og nøje udvalgte råvarer, bager vi med omtanke og efter stolte danske traditioner. I flere af vores produktkategorier indgår både økologiske og veganske varianter - og så tilbyder vi også gluten- og laktosefrit brød.
Se mere om KohbergBook din gratis billet i dag
Du kan se frem til faglig sparring, ny inspiration og
fristende smagsprøver fra vores udvalgte leverandører
5. MARTS 2025 KL. 09.00 - 18.00
GIGANTIUM AALBORG
book din billet her
