Sara mazarinkage m. græskar og sesam, Naturlig glutenfri, laktosefri og vegansk

Sarahs mazarinkage med græskar og sesam er naturligvis glutenfri, laktosefri og vegansk! I stedet for normal marcipan er mazarinkagen lavet af persipan. Persipan er lavet af abrikos- og ferskenkerner. Mazarinkagen smager præcis som en traditionel og på den måde føler gæsten ikke, at der bliver gået på kompromis med smagen.

Om virksomheden

Hos Thunberg ved du, at det altid er glutenfrit og vegansk ligegyldigt hvilken kage eller brød du køber! Vi udvikler og bager forskellige kager, boller og brød, som tager højde for flere forskellige allergier. Køb dine produkter hos os, hvis du vil blive fri for at skulle forskellige steder hen for at finde veganske og glutenfrie produkter til dine gæster. Du kan nøjes med at handle hos Thunberg, fordi vi sikrer altid både glutenfri og vegansk kage samt brød. Thunberg bager brød og bagværk af høj kvalitet, hvor dine gæster får en god smagsoplevelse til trods for, at de ikke får traditionelt bagværk. Alle vores varer er på frost og det er derfor nemt blot at tage produkterne ud til gæstens behov, uden at der forekommer madspild.

Se mere om Thunberg

Book din gratis billet i dag

Tilmeldingen er åben, så book allerede din billet i dag. Vi glæder os til at byde dig velkommen til Cateringmesse Nord – stedet, hvor fagfolk mødes.

28. FEBRUAR 2024

GIGANTIUM AALBORG


book din billet her