
Rejer l, luksus, kogte & pillede
Rejerne fanges langs den Grønlandske vestkyst af lokale fiskere i små fartøjer (indenskærs fiskeri). Da vi fanger rejerne tæt ved kysten og dermed også fabrikkerne, er det muligt kun at fryse rejerne en gang. Dette giver en bedre smag og tekstur end rejer, som er frosset flere gange. Desuden er rejerne 6-7 år gamle, når de fanges, hvilket er med til at sikre en frisk, delikat smag og kød med en fast konsistens.
Efter fangst kommer rejerne igennem Royal Greenlands forarbejdningsanlæg, hvor de bliver kogt i let saltet vand, nænsomt pillet og til sidst frosset. Da rejerne kun er kogt i let saltet vand og ikke endeligt tilsmagt, bør de som minimum tilsmages med salt, sødt og surt inden servering. De kogte og pillede rejer er derfor en råvare, du kan gøre unik og personlig.
L Luksus kogte og pillede rejer er den fortrukket størrelse i foodservice i Danmark. Rejerne er eksklusive, enkeltfrosne og af den højeste kvalitet. Størrelsen på disse rejer gør dem særdeles velegnet til anretninger hvor der er fokus på antal rejer pr. servering. 22-35 rejer pr. 50 g.
Om virksomheden
Velkommen hos Royal Greenland Foodservice! Vi har dybe rødder i fiskeriet i de nordlige have og vores foodserviceteam har mere end 100 års erfaring fra branchen. Fit for Foodservice & Gastro er vores højeste kvalitet af fisk, skaldyr og convenience-løsninger til foodservice.
Se mere om Royal GreenlandBook din gratis billet i dag
Du kan se frem til faglig sparring, ny inspiration og
fristende smagsprøver fra vores udvalgte leverandører
5. MARTS 2025 KL. 09.00 - 18.00
GIGANTIUM AALBORG
book din billet her
