Piquillos peber 975g
Brug dem som element til pizza og pasta retter. Blend dem til en creme sammen med feta ost. Server dem til hummus og ristet brød eller skær dem i fine strimler til salater.
Siden det 16. århundrede har det været en tradition i La Vera regionen i Spanien at røge peberfrugterne over åben ild i flere uger. Piquillo røges i kortere tid da det ikke skal laves til krydderi.
Selve metoden er ældgammel og blev oprindeligt opfundet af munkene i Yuste Klosteret.
Om virksomheden
Hos GOURMET ENGROS er vores filosofi at levere de ypperste råvarer i verden og i tæt samarbejde med producenterne og nogle af Skandinaviens bedste restauranter, udvider vi hele tiden vores sortiment. Nøgleordene hos GOURMET ENGROS er gennemsigtighed, kvalitet, bæredygtighed, sporbarhed, innovation og tillid. Vi stræber efter perfektion, det vil sige at vi stiller os ikke tilfredse med middelmådighed og det gælder både indenfor vores sortiment og service.
Se mere om Gourmetengros