
Panipuri
Panipuri er små oblater som ved tilberedning puffer op og bliver kuglerunde.
Hver kasse indeholder 160 – 180 stk.
Du kan nemt prikke hul i dem, og fylde dem med lige det du ønsker.
Tilberedning:
Friteres ved 140-160 grader indtil olien ikke syder mere.
Dryppes af på fedstsugende papir.
Opbevares herefter i en lufttæt beholder.
Om virksomheden
Hos GOURMET ENGROS er vores filosofi at levere de ypperste råvarer i verden og i tæt samarbejde med producenterne og nogle af Skandinaviens bedste restauranter, udvider vi hele tiden vores sortiment. Nøgleordene hos GOURMET ENGROS er gennemsigtighed, kvalitet, bæredygtighed, sporbarhed, innovation og tillid. Vi stræber efter perfektion, det vil sige at vi stiller os ikke tilfredse med middelmådighed og det gælder både indenfor vores sortiment og service.
Se mere om GourmetengrosBook din gratis billet i dag
Du kan se frem til faglig sparring, ny inspiration og
fristende smagsprøver fra vores udvalgte leverandører
5. MARTS 2025 KL. 09.00 - 18.00
GIGANTIUM AALBORG
book din billet her
