
Økologisk Pinsa brød
Den italienske pinsa brød er et kæmpe produkt i hjemlandet og bliver mere og mere populært i Danmark. Hos os er det kommet for at blive. Dette italienske pinsa brød er en magisk blanding af pizza og focaccia.
Vores nye Pinsa brød kan bruges som både pizzabund og som tilbehør til diverse retter.
Brødet har sprødheden fra pizza og luftigheden fra focaccia – man får det bedste fra to verdener.
Grunden til at Pinsa brød er mere luftigt end en pizzabund fordi, at dejen gærer i cirka 12 timer, og giver derfor en lethed til bunden.
Om virksomheden
Biogan er en dansk, familieejet engrosvirksomhed med et bredt og alsidigt udvalg af økologiske fødevarer og nonfood produkter fra alverdens lande. Vores sortiment er med til at skabe fokus på vigtigheden i at tilberede og spise sunde økologiske fødevarer. Vi ønsker, at forbrugerne og køkkenaktørerne bliver inspireret og oplever økologiske, lækre og sunde madretter hver dag.
Se mere om BioganBook din gratis billet i dag
Du kan se frem til faglig sparring, ny inspiration og
fristende smagsprøver fra vores udvalgte leverandører
5. MARTS 2025 KL. 09.00 - 18.00
GIGANTIUM AALBORG
book din billet her
