
Glutenfri Ciabattaboller, økologiske og mælkefri
De lækre og luftige ciabattaboller er helt uden kerner. De har en sprød skorpe og saftig kerne, som er meget velegnet både som tilbehør til supper men også til morgenmad eller eftermiddag med pålæg.
Bollerne er uden tilsat sukker og naturligvis uden kunstige konserveringsmidler og smagsforstærkere.
De er enkeltvis pakket i varmefast folie i små kolli med kun 8 stk. pr kolli.

Stand 132
My Glutenfree Bakery (tidl. Bladt Glutenfri Bageri)
Om virksomheden
Økologisk og Naturlig Glutenfri Brød, Kager & Pandekager uden alt muligt I My Glutenfree Bakery er missionen at lave naturlig glutenfri brød, kager og pandekager, hvor vi ikke går på kompromis med hverken smagen, konsistensen eller råvarerne i produkterne. Derfor er alle vores produkter også økologiske, mælkefri og alle brød og pandekager er uden tilsætning af kunstige smagsforstærkere og konserveringsmidler. Samtidig er mange af produkterne uden tilsat sukker og veganske. Alle brød og kager er naturligvis håndlavede og alle produkter bages i vores eget bageri i Øster Doense udenfor Hobro. Produkterne til foodservice pakkes enkeltvis i varmefast folie og med en sticker på hver folie. For at undgå at skulle købe en masse enheder, som tager lang tid at få forbrugt, pakkes alle produkterne i små kolli med f.eks. 6 burgerboller, 8 boller eller 10 pakker kernebrød i skiver. Velbekomme:-)
Se mere om My Glutenfree Bakery (tidl. Bladt Glutenfri Bageri)Book din gratis billet i dag
Du kan se frem til faglig sparring, ny inspiration og
fristende smagsprøver fra vores udvalgte leverandører
5. MARTS 2025 KL. 09.00 - 18.00
GIGANTIUM AALBORG
book din billet her
